lørdag den 29. september 2007

GØREMÅL






Det er ikke fordi der er sket de helt vilde ting her denne regnvåde lørdag i september, dagen er dels gået med almindelig ugerengøring, kom i tanke om, da jeg var igang, badeværelset skulle have en bedre omgang, så undertegnede gik i auktion og fik noget gjort ved det. Lidt af tiden gik også i et af udhusene, hvor jeg havde gang i rundsaven, der skulle lige tages et ryk mere til fyret. Jeg fyrer stort set med fast brændsel, selv om jeg har kombineret olie-træfyr. Har selv en stump skov, hvor jeg nedlægger træ i vinterhalvåret, så jeg får varmen mere end en gang.
Her har det regnet det meste af tiden i dag, så det var først hen sidst på eftermiddagen, jeg kom ud på en lille gåtur, i åbent område, hvorfra billederne er taget. Hunden mindede om en hvalp, da hun løb ved min side, da hun så pytterne, smed hun sig ned og rullede rundt, så jeg havde en smaskvåd hund, da jeg kom hjem, hun måtte så pænt opholde sig i bryggerset en tid, inden jeg ville have hende ind.

PROJEKT


Har pt et digital camerea på adressen, der skal lige tages lidt billeder til min computer. Mobilen var ligesom lidt dyr at bruge på længere sigt. Fik cameraet den anden dag og så efter at komme ud med det for at få lidt taget fra dagligdagen her omkring. Det gik vældig godt med at få nogen billeder taget, billederne fra i går er iøvrigt taget med cameraet.
Den anden aften var jeg spændt på, om jeg nu var i stand til at få de billeder overført, da jeg ikke er den mest tekniske i verden. Fik tændt både computer og camera og var meget spændt på, om jeg nu kunne. Stor var min forbløffelse da det virkede i første forsøg, billederne kom ind uden store problemer, skulle ikke bruge hovedet særlig meget. Dernæst skulle jeg så til at se, om jeg nu kunne få dem ind på min blog igår, hvilket også lykkedes i første forsøg, det er jo ganske simpelt, selv for mig, som langt fra er særlig god til det dersens teknik. Det eneste, der driller, er datoen på cameraet, kan ikke finde ud af at gå ind og indstille den, så det er en mystisk dato, der er på billederne, hvilket jeg pt må leve med.
Hestene på billedet er naboens, de kommer altid hen for at blive kløet i panden, når jeg er i nærheden. Har det fint med de heste, bare der er et hegn imellem. Jeg er ikke så vild med heste, da jeg er lidt bange for dem. Det hænger sikkert sammen med, jeg engang i tidernes morgen faldt af en med promt og pragt, en rolig og omgængelig hest, som var tålmodig. De eneste heste, jeg ikke er bange for, er ponyer og føl, de store er jeg ikke ligefrem vild med.

FORÅR 2007
Powered By Blogger