onsdag den 9. januar 2008

DIVERSE

På vejen rundt i området i dag, gik jeg der, hvor de få sommerhuse er. Sommerhusene ligger spredt, og der er god udenoms plads. De har været der i den tid, jeg kan huske tilbage. Jeg har en ide om, der ikke mere må bygges lige i det område. Skoven er fredet ned til søen og fjorden, hvilket min del også er. For mit vedkommende betyder fredet areal, jeg må fælde max 10% pr. år og holde plantevæksten ved lige.
I den tid, jeg kan huske tilbage, er der aldrig blevet sået her på matriklen, der har til nu været nye skud nok, der er blevet sået af sig selv, dels er der faldet frø, dels er fuglene kommet med frø på deres færden. Så det har været let at holde arealet vred lige. Og det er endda gennem mange år, der er blevet fældet i området.
I dag på vores færden rundt i området, var der, som ses på billedet, til tider noget smattet, men mildt at traske omkring. Vi gik rundt på må og få i over en time da vi tog den lange tur, senere var vi ude igen, men kun den korte på markerne. Naboen, som har brugsretten på jorden, hørte og så jeg lidt til en kort overgang, da han har planer om, der på et tidspunkt skal arbejdes i marken, han var her med komøg i lange baner, en bunke ligger nu på marken. Hunden syntes, det var et vældig spændende område fandt jeg ud af. Hun var ude, som hun så tit er, da hun kom ind, var hun en stinkbunke, som i høj grad trængte til en omgang vask. Så der måtte lige gøres klar til hundevask. Da badet var klar, kom hun glad og hoppede op, det var hun vældig med på, nu er hun til at holde ud at lugte til igen.

FORÅR 2007
Powered By Blogger