søndag den 9. december 2007

DÅB


Mens jeg listede rundt og satte lidt juleting op på min reol, var der ligesom en klokke, der ringede. Jeg kom i tanke om, det i går var min dåbsdato, så da jeg var færdig med julepynten, skulle jeg lige ind og se i en skuffe. Deri vidste jeg, jeg ville finde Ole Lukøje ske og gaffel, som jeg i dåbsgave fik af en moster og oldemor i fællesskab. Bagpå er mit fornavn samt dåbsdato, et helt klenodie for mig, da jeg husker begge personer. Oldemor døde godt nok i den måned, jeg blev 9. Hun gik med knold i nakken, boede hos en søn og svigerdatter, indtil hun kom på hjem til sidst.

TRADITIONER

En uge er allerede gået, siden jeg havde det første lille ryk med julepynt. Det, som er på billedet, er fra dengang, jeg selv producerede juleting, efterhånden nogle år gamle, disse ting. Meget kom der ikke op, da jeg i det hele taget ikke på samme måde som tidligere er til at få for meget op.
Aftensmaden var måske lidt mystisk, da jeg valgte at smide æbleskiver til opvarmning i mikrobølgeovnen, et glas gløgg gik samme vej.
Var ude på min sædvanlige gåtur med hunden, kameraet fik lov at blive hjemme, var ikke gearet til at tage det med. Julestjernen fik jeg foræret den anden dag, da veninden kom hertil på sin hjemvej. Nu har jeg gang i stearinlysene rundt omkring i stuen,der skal ligesom lidt til at lyse op i denne mørke tid.




FORÅR 2007
Powered By Blogger