mandag den 31. marts 2008

DAGENS DONT

Dagen har været lidt en blandet landhandel. Startede med, at vækkeren ringede kl 6 i morges, førend det var helt lyst udenfor, det var til at se, vi nu er gået over til sommertid.

Ringetidspunktet var, jeg skulle iføres "graverskoene", da graveren havde sin ugentlige fridag, og kirkeklokken følger kalenderen med ringetider, så første ringning er nu kl 7, den sidste kl 17.

Dagen gik lidt slag i slag, krævede lidt planlægning for, den kunne hænge sammen, hvilket den også gjorde. Arb tlf fulgte mig trofast, og først på eftermiddagen måtte jeg en tur til kirken, da jeg fik melding om, at der skulle være maskineftersyn, og der skulle låses op til maskinhuset.

Mens jeg alligevel traskede rundt derinde og gik lidt til hånde, ankom der hækplanter, som jeg nødtørftigt lige måtte tage mig af, de skulle lige sættes lidt til side. Imorgen er jeg alligevel kaldt ind som medhjælp til disse hækplanter, og jeg havde en anelse om, de ville ankomme i løbet af dagen.

Alligevel nåede jeg ud med hunden, vi skulle luftes lidt, det hører til rutinerne efterhånden, som vi ikke kan undvære, dog den længere tur hen efter aftensringningen, i løbet af dagen blev det kun til små ture, men lidt har også ret, som man siger.

Lidt af aftenen gik med at få vasketøj på plads, ryddet lidt op, små rutiner, så dagligdagen fungerer, og nu er jeg også ved at være klar til at finde sengen, vækkeren ringer tidligt igen imorgen.

SKOVBILLEDER

På gårsdagens vandring kom vi på denne skovvej som så ofte før. Lige her er der altid smattet, også i hedebølger om sommeren, da der i dette område er en lille kilde, som springer ud - og siver lige så stille ud på vejen. Ejeren har fået lidt sten gravet ned i vejen, så den bliver lidt mere fast at køre på, og ovenpå, hvor hjulene fra de 4-hjulede skal ramme, har han lagt kasserede terassefliser for at stabilisere vejen.
Det kan virke lidt atypisk at traske lige på den strækning under en hedebølge, men på den anden side, så kan det også vendes om og siges, der er en lille variation under hedebølgen.
Lige her er det igen sollyset, jeg er faldet for, området er ikke noget specielt i den forstand, naturens spil kan jeg ikke altid lade være med at følge, observere på min færden rundt i området.
For efterhånden mange år siden - i slutningen af 60´erne til allerførst i 70érne blev denne del af skoven, kaldet Pletten brugt som en af datidens campingpladser. Dengang kunne man køre direkte dertil med bil, husker svagt - i sommerhalvåret - datidens telte, campingvogne mm i den periode. I glimt, hvis vinden bar op mod os, kunne vi svagt høre musik mm, nu er pladsen et levn fra dengang, der er ikke meget campingplads over denne plet længere, træerne er vokset op omkring, hvilket er med til, den i dag virker mindre, der er bregner, som gror livligt, tværs over pletten er der en sti, som mange af lokalbefolkningen bruger i dag.

FORÅR 2007
Powered By Blogger