tirsdag den 30. oktober 2007

RUTINER



Gammel altertavle, som fik nænsom behandling da kirken sidste år blev restaureret. Den står vi og ser på, når vi ringer bagerst i kirken. (Tovet kan ses til venstre i billedet.)

I dag tog jeg hjemmefra ca 7:45 og var hjemme ca 8½ time senere. Graveren kravlede rundt og grandækkede hele dagen. Jeg fik det meste af dagen til at gå med "bladindsamling." Vi har en masse træer på kirkegården, og de er i høj grad i fældning i tiden. Løvsugeren var i brug, og på et tidspunkt havde jeg et midlertidigt problem, den var gået i stå, og det var lettere sagt end gjort at få gang i den igen. Tændrøret måtte en tur af, hvilket vist var en skjult kamera, da der ikke var meget plads til redskaber, men af kom det. Det viste sig, det havde det godt nok, det skulle bare renses, og da det var på igen, gik det upåklageligt derudaf resten af dagen, og der kom nogle læs ud i containeren. Var glad, da jeg var færdig med det for i dag, men kunne dog se, jeg havde været i gang, hvilket var hovedsagen, trods alt.


Herhjemme er det ikke blevet til så meget. Nåede ud en kort tur på markerne med hunden og en bold nede på markerne, ca ½ time blev det til. Der blev brændt lidt krudt af.
Først på aftenen var "blæksprutten" eller energibundtet her med sin mand. De havde lovet at tilslutte min rundsav i laden. Rettere sagt, ledningen, jeg havde på motoren, som er tilsluttet saven, var ikke ligefrem den bedste for sikkerheden, den har til tider slået relæet fra, sprunget sikringer og fik at vide igår, det kunne være brændfare, han havde en ledning, som han lige skulle makke lidt med hjemme. Nu kan jeg bruge rundsaven igen. De fik lige en kop kaffe, inden de dampede af, og nu er jeg snart klar til at se dyner, så jeg vil igen sige godnat...

FORÅR 2007
Powered By Blogger