søndag den 23. marts 2008

SNIK-SNAK

Sidst på dagen i dag havde vi igen i mit område af Himmerland hvidt stort set overalt, hvor øjet rakte, selv græsmarken, som jeg kan se nedenfor mine sydvendte vinduer, som faktisk ikke længere er græs, men en forholdsvis nypløjet mark, er hvid igen.
Det har sneet igen, hvilket pelsdyret ikke just havde noget imod, det var spændende at løbe efter de fnug, der kom væltende ovenfra.
Første gang, jeg var ude i formiddag kunne vi se, der havde tøet en overgang igår, da det sorte begyndte at skinne igennem på vidderne.
Især her omkring bakken, hvor gravhøjen er. Her har vestenvinden dog også hjulpet til ud over tøvejret en overgang igår, ja, man kan vist sige, vi har fået forsinket vinter her i Himmmerland...

LYS

Der er ikke så meget at sige i denne ombæring, disse lys skulle brænde det meste af tiden i aften, inden mørkets frembrud kom der gang i dem.
Symboliserer ilden, som aldrig dør ud, flammen, som er der et eller andet sted, også selv om man ikke altid kan se den.
Især her synes jeg, man ser flammen, her, hvor jeg har brugt en anden mulighed med indstillingerne på kameraet, her virker det mere rødligt omkring flammen...

HIMMEL

Billederne her er ca en uge gamle, da de blev taget d. 17.3. ved aftenstid. Den himmel siger mig et eller andet, og kan af den grund ikke altid lade være med at tage den med mig ind via kameraet, jeg vil ikke sige mere nu, men vil lade billederne tale for sig selv, herefter få noget brænde ind og gå ud min hund...

FORSKELLIGT

Lige nogle få billeder fra før, der kom sne til Himmerland, her er vi i udkanten af skoven, hvor jeg fik pelsdyret til at sætte sig ned. Hun er ikke den, der kan mest, hun vil ikke vinde en lydighedskonkurrence, men det mest elementære er tilnærmelsesvis på plads, det skal dog til tider genopfriskes, hvilket de fleste hundeejere nok kender til.
Lidt forårsbebudere er fremme igen, jeg genopfrisker lige så meget for mig selv som evt læsere nu, hvor det hele pt er vinterhvidt udenfor vinduerne.
Da jeg kom op til morgen, var der begyndt at svinde i sneen, men der er igen hvidt overalt, da der har småsneet en del af tiden med glimt af solstrejf undervejs. Vil ud om lidt, selv om det lige nu og her ikke frister særlig meget, men der er et pelsdyr, som vist godt vil ud og røres lidt.

FORÅRSBEBUDERE

Og en kontrast fra de 2 tidligere meldinger. Disse billeder, jeg viser her, blev taget i forgårs, jeg ville lige have dem i albummet, da der dengang var blevet meldt ud med sne. Disse hårdføre blomster, hvor jeg fik løgene fra arbejdspladsen sidste år, da vi skulle fjerne forårsløgene fra de gravsteder, vi holder og derefter plante sommerblomster. Vi blev enige om at dele løgene, vi fjernede fremfor at smide dem i containeren.
Og her endnu et af de hårdføre blomsterløg, som jeg dog for år tilbage selv anskaffede, det står klods op af stuehusets sydside og har også lyst til at komme frem i lyset.

VINTERLANDSKAB

Anden afdeling af landskabet, vi vågnede op til igår, og sikkert også det sidste i denne omgang, da der også blev taget nogen, der virker lidt malplacerede når det kommer til stykket. Digital kameraet gør, der til tider bare bliver fyret løs, og resultaterne er til tider derefter, ihvertfald hos mig. Her er vi på marken lige før, vi kommer til skoven.
Her ved aftenstid, hvor jeg står med solen i ryggen og ikke helt kunne stå for kontrasten lys-skygge med sne i skovbunden.
Endnu et billede af en nysgerrig hund, som liige skulle bruge snuden som sine øjne, her er der noget, som lugter spændende, temmelig sikkert et eller andet dyr, som har passeret.
Og her kunne undertegnede ikke stå for solens stråler på den hvide skovbund, træerne med de nøgne grene - og himlen i baggrunden, det er ikke den slags billeder, jeg har taget flest af i denne sæson.
Sidst, men ikke mindst en hund, som er vældig med på at komme med ud på gåtur, her fik jeg hende dog til at sætte sig, så det ligesom var et lidt anderledes syn, hvor hun også viser, hun kan sidde stille, selv om hun befinder sig ude i den spændende sne.

FORÅR 2007
Powered By Blogger