onsdag den 14. november 2007

BLANDET

I tiden er det ikke så regelmæssigt, jeg kommer ud på traveture, da jeg næsten arbejder på fuld tid grundet grandækningen. Sidst, jeg var af sted på lidt længere tur, var i forgårs først på eftermiddagen i følgeskab med en veninde ca 1 time. Nød turen i fulde drag, for det første fordi, jeg havde selskab, for det andet fordi, jeg ikke kommer så meget af sted, som jeg gerne ville, men det er ligesom ikke så let at komme af sted, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag, hvor der er halvmørkt, når jeg kommer hjem, hvor det stort set kun bliver en kort tur på markerne, en tur på ca 20 min.
I dag var jeg dog tidligere hjemme grundet snevejr - vi opgav at gøre mere ved grandækningen. Det fristede ikke så meget at komme af sted, det blev kun en kortere tur ned i skovens dybe stille ro, hvor jeg dog nåede ned, så jeg kunne se søen, som ligger tæt på Mariager Fjord, en tur på ca 40 min da det kom til stykket. Hunden var kåd som en hvalp på trods af sine 2 år, et sjovt syn undervejs, der kom nogle rejehop undervejs, der var lige noget energi, som skulle brændes af.


Billederne blev taget i mandags, da vi var af sted, i dag havde jeg ikke fået mit kamera med, da jeg ikke lige havde forestillet mig, jeg kom særlig langt, det hjalp ligesom på lysten, der blev opholdsvejr og solen tittede frem gennem skyerne.

FORÅR 2007
Powered By Blogger