lørdag den 15. december 2007

INGENTING SOM SÅDAN

Det kan være "farligt" at vende ryggen til pc én, da der pludselig kan gå nogen tid, hvor man ikke kommer ind og får noget skrevet. Tiden er bare gået i fuldt trav de sidste dage. Der har været flere projekter på programmet, dels hjemme, dels udenfor matriklen.
Billederne er nogle dage gamle, kameraet har ikke været med de sidste dage, jeg har været ude med hunden, har ligesom ikke været gearet til at have det med.
Og dækker mig naivt ind under, der stadig er ubrugte billeder, jeg kan bruge fra mine utallige ture i omegnen.
En aften, jeg var i byen og havde hunden med, kom jeg af sted med et sort pelsdyr, som ikke havde set shampoo for nylig. Da vi ankom, kaldte værtinden på dyret, næsten inden vi var ankommet, der skulle ske noget, og det var nu, dyret skulle julevaskes, og det var altså nu. Så der blev lige fyldt vand i badekarret,og kvinden gik i gang med vasken, efter hunden glad var hoppet op i badekarret, det er en udpræget vandhund, så det var hun med på. Der er nu en meget blødere pels, og jeg kan igen selv skubbe ud mht at vaske kræet. Det er ikke første gang, hun er blevet vasket der, kvinden er helt tosset med at vaske hunden.







FORÅR 2007
Powered By Blogger