søndag den 10. februar 2008

DIVERSE

Denne sødag har jeg hørt om, at solen skulle skinne over lille Danmark. Her påmatriklen og omegnen skulle vi have fat i vejviseren for at finde den. Eller de gule sider på nettet eller noget helt tredie. Den nåede aldrig helt igennem, hvilket kan ses her på billederne. Der har istedet for solskin været overskyet, smådiset og råkoldt, det har ikke været så opmuntrende, det gør noget.
Alligevel skete der noget aktivt lidt af tiden, da jeg gik ud til mit savværk i udhuset for at tage et ryk mere der, der kunne godt foretages ting udendørs alligevel. Påskeliljeløgene har ikke gemt sig, og i et hjørne, hvor der er meget læ, står et enkelt løg med knop, hvilket er helt utroligt her i første halvdel af februar måned, er lige ved at få den tanke, naturen er årstidsforvirret...

VANDET

Her er et af mine favoritmotiver, taget på Mariager Fjord en dag, der var totalt vindstille med det rigtige sollys, billedet har jeg dog ikke selv taget, men fået det tilsendt til min mail en dag fra en, som også ofte går rundt i området.Jeg er meget glad for dette motiv, jeg synes, det stråler en utrolig ro, fred. Sætter pris på, der blev tænkt på lille mig. Gætter på, andre også kan få fornøjelse af det.Synes, det er for godt bare at gemme væk.
Samme fotograf har taget dette her billede og fremsendt det til mig, også fra fjorden, fotografen er - set fra mit synspunkt - også god til at finde gode motiver, hvilket jeg nyder meget, da jeg med jævne mellemrum får nogle billeder tilsendt til mailen, det her er bare 2 ud af mange, jeg har fået i tidens løb.

FORÅR 2007
Powered By Blogger