søndag den 4. november 2007

FORSKELLIGT


Allerede søndag aften. En flot novemberdag er ved at gå på hæld, en ny uge starter i morgen, billedet er dog taget på en tidligere tur og virker misvisende med overskyet himmel over den nærliggende sø.
Dagen er gået med lidt af hvert, der er både blevet arbejdet og holdt fri, Nordjyske, som jeg holder i weekenden blev læst, der blev gået tur med hunden, og det var lidt mere kedeligt at gå i dag, da jeg måtte gå alene, som jeg gør det meste af tiden. Nyder alligevel turene, da jeg nu kommer regelmæssigt af sted, hvilket er en fordel ved at have hund, som kræver motion.
Et par gange har jeg været ude i laden ved rundsaven og fået lidt fra hånden, har en ide om, den fungerer bedre efter, ledningen ved motoren er blevet udskiftet, så det var dagens gode gerning, der blev gjort der.
Ellers blev der taget et lille ryk mere med rengøringen, læst, smidt reklamer mv ud, nydt det lyse, flotte vejr, der har været derude. Skulle være klar til en ny uge, hvor jeg som den langsomste mht at lægge gran på gravsteder, må holde bladindsamling med løvsugeren, det går dog heldigvis den rigtige vej mht fældning fra træerne.
Ha det godt derude...

FORÅR 2007
Powered By Blogger