torsdag den 3. april 2008

BLANDET

Billederne i denne melding er jeg ikke gået langt for at tage, da de er taget lige uden for mine sydvendte vinduer, hvor jeg har et lille bed. Kom lige til at studere det bed lidt nærmere, inden jeg dampede i skoven med hunden, hyasinten har jeg dog observeret, da den er så langt udsprunget, den kan lugtes, når jeg åbner bagdøren.
Hvis ikke, jeg vidste det før, ved jeg nu, grøden er kommet til matriklen, der er gang i den flere steder, et dejligt syn at observere.
Her belisen, som tålte vinteren. Fik nogle stykker fra arbedspladsen sidste forår, da der skulle sættes sommerblomster på de gravsteder, vi holder.
Løgene her havde jeg dog i forvejen, hovedparten af dem, jeg fik fra arbejdspladsen, er de små.
Et stk pelsdyr, som troligt lå nedenfor bedet og ventede på, jeg var færdig med at lege fotograf, så vi kunne komme ud på vandring. Hun var klar med det samme kameraet var i lommen, nu var det endelig gåtur for de tilsammen 6 ben, og vi traskede ud i det blå, hvilket er en anden historie...

dagen til nu

Vækkeren ringede igen i morges før 6, da medhjælpen skulle ud af lemmen til mødetid kl 7.

Ingen nævneværdige forstyrrelser på arbejdspladsen, det gik planmæssigt. Vi er i et område, hvor det tager lidt længere tid, fordi gravstederne er en del højere end gangene, så der bliver brugt energi på at fjerne jord ved samme lejlighed.

Undertegnede var lidt "forfløjen" i dag, da jeg som den eneste af os har kørekort og bil. Grundlæggeren på planteskolen, hvor der bliver bestilt planter, døde for forholdsvis kort tid siden, og endnu er der ikke kommet en stedfortræder for ham. Han havde videregivet firmaet til næste generation, og han fungerede som udbringer af varer. Ok, vi manglede planter, som jeg kunne have i min bil på gule plader, og det er pt den letteste måde at få det ud på, så jeg måtte afsted efter varer, hvilket også skete, ved samme lejlighed omkring pengeinstitutet efter papirer.

Senere på dagen over til præstegård og konfirmandhus og have fejet. Mens jeg havde dagen udenfor kirkens område, noget af den i hvert fald, gik graveren troligt i sit eget tommerum med hækplanter, hvor jeg dog var ude i kontainer med affaldet samt jord.

Vanen tro var det i stimer, der ankom folk på kirkegården i løbet af dagen, dog ikke rigtig nogen, der ville os noget.

Friskolen, som ligger lige nedenfor havde et eller andet projekt for, kunne vi se en overgang, det mindede om en form for orienteringsløb for de ældste elever, da de i ryk kom forbi med papirer, som blev studeret.

De sædvanlige hundeluftere har også vandret rundt i området, nogle kan vi næsten stille klokken efter, da de kommer næsten på klokslet med deres pelsdyr, mange af folkene er jeg efterhånden kommet til at kende af udseende.

FORÅR 2007
Powered By Blogger