mandag den 28. april 2008

SKOVBILLEDER

Denne gang har jeg grønne områder på mit program, da jeg godt kan lide den lysegrønne farve, som minder om håbets farve.
En plet i skoven, hvor der altid er grønt i skovbunden, da bækken, jeg jævnligt følger i det her område ligesom har delt sig i to en kort strækning, derimellem er der noget smattet, og det frister ikke just at traske rundt der.
Jeg går på nabogrunden - og kan se "hjem" til eget område, lige her er bækken skellet. Hvor vi gik, skal hunden i snor, så tæt på at kunne løbe frit - og alligevel så langt væk.
Her var jeg ved at forsøge at fange et hurtigt løbende rådyr med mit kamera. Det løb i fuld trav på vejen, jeg havde tilfældigt kameraet fremme, da det flotte dyr sprang ud på vejen fra højre side, der var ikke tid til at bruge zoomknappen, desværre kan jeg ikke selv se noget dyr på billedet i det fjerne på stien, men det var et forsøg...

HUNDEN

Vanen tro har vi været ude at sondere terrænet, der skulle motion til - og vand, hvilket ikke kommer bag på mig.
De første 2 billeder viser hende som vandhund i bækken, og det kommer ikke bag på mig, da hun viste de første tendenser fra da jeg fik hende som lille hvalp, der skulle vand til.
De sidste billeder er fra dammen, hvor der skulle svømmetur til, da vi var i nærheden af dammen, blev hun sluppet løs, da jeg kunne se, hvor hun ville hen, og det var en sort pil, som drønede direkte ned til dammen - og i.
Her på vej op fra dammen, og jeg holdt mig på behørig afstand, da jeg ikke havde lyst til brusebad, selv om der var meget lunt, jeg ville godt selv bestemme, hvornår jeg skulle mærke vand, det skulle pelsdyret ikke...

FORÅR 2007
Powered By Blogger