mandag den 21. januar 2008

BYTUR FORTSAT

Det er ikke fordi, jeg har ret meget at "sige" denne gang, jeg vil bare vise de sidste 3 billeder, jeg tog den anden dag, jeg handlede ind i Lidl. Kommentarerne kom stort set sidst, jeg skrev, og jeg ikke fik mig gjort færdig. Jeg gjorde mig færdig, fordi jeg lige skulle se programmet Anna Phil, som startede på TV2. Programmet var godt nok på dansk, men foretrak alligevel at have øjnene på tvskærmen under udsendelsen.
Denne høje, røde skorsten på dette billede har ofte irriteret mig, når jeg kommer ud af forretningen, den ser man næsten med det samme, når man træder ud på parkeringspladsen. Ikke ligefrem et kønt syn i min verden, den ødelægger lidt gadebilledet, eller forstyrrer idyllen om man vil.
Det sidste billede blev godt nok lidt mørkt, det snød mig lidt, da jeg fik det i kassen, men dog bedre end ingenting. I dag har jeg også været i byen, men ikke på de kanter, for en gangs skyld havde jeg ikke kameraet med, da jeg ligesom kunne se på forhånd, det ikke var i dag, der ligesom var plads til at lege turist i byen. Kommer tid kommer råd, der bliver sikkert lejlighed nok til at få flere billeder med mig hjem, hvis jeg kender mig selv ret.

BYTUR

Sidst, jeg var i Hobro for at handle, blev det i Lidl i den nordlige del af byen. Forretningen ligger i yderbyen, klods op af den gamle hovedvej 10. Det har slået mig, der faktisk er kønt på sin vis, når man står på parkeringspladsen og ser mod øst. Da jeg tog kameraet frem, blev der taget en lille serie derfra, resten følger senere.
Forretningen har ikke været i byen overvældende længe, da den åbnede i efteråret 2005. Før Lidl ankom, var der først møbelforretning, som til sidst måtte lukke grundet mangel på omsætning. Senere havde byens handelsskole en filial der, indtil skolen fik bygget til. Den oprindelige gule bygning blev raget ned, og et helt nyt hus skød i vejret - til den tyske forretning Lidl. Forretningen har gode parkeringsforhold, det er altid let at få bilen afsat, det er også til at komme derfra, da der er lysregulering. I selve forretningen er der brede gange, det er til at være der, og god plads, en forretning, jeg godt kan lide at komme i.Første gang, jeg var i forretningen, var sammen med en fætter, den dag,vi fik vore hunde, som er søstre, "indregistreret". Det var så sent på dagen, vi blev enige om at få fat i noget derinde og spise sammen hos ham, dengang blev jeg begejstret for beliggenheden.

FORÅR 2007
Powered By Blogger