lørdag den 16. februar 2008

INGENTING SOM SÅDAN

På mine vandringer rundt i området, er jeg begyndt at eksperimentere med zoom knappen, et af resultaterne ses her. jeg står det samme sted og fotograferer og får faktisk to motiver ud af det. Baggrunden er måske ikke den allerbedste, fordi der er diset i området, men det bliver ikke anderledes denne gang.
Mit bud på justeringer på bloggen er, jeg for eftertiden det meste af tiden vil holde mig til billederne, naturen, hvad jeg evt ser og hører på mine ture. Hvad der kan dukke op af personlige tanker, meninger, vil jeg temmelig sikkert holde væk. Bloggen vælger jeg indtil videre at lade stå åben for alle, havde en overgang oppe at vende, om jeg skulle justere, så kun bloggere kunne gå ind, men er indtil videre gået fra det, da det på den måde er mere besværligt for dem at gå ind, samt flere af ikke bloggerne vil jeg savne, da der også er flere der, som jævnligt ser forbi med meldinger om hist og pist. Flere af dem vil jeg udelukke hvis jeg gjorde noget, det var mere de mere skjulte, jeg ikke rigtig vidste, hvad jeg skulle med af ikke bloggerne, men lad nu det hvile.

Udover kommentarer til billeder, kommer der sikkert også lidt - med mellemrum - fra arbejdet og lidt fra min hjemlige beskæftigelser bla mit træ.

Jeg er helt gået væk fra at skrive om det sociale liv, de, jeg har kontakt med, kan jo ikke tage til genmæle, så der kommer der ikke meget, kun i meget korte glimt uden navne eller tidspunkt for kontakt. Muligvis, jeg skræmmer nogen væk, men jeg kan ligesom ikke handle anderledes. Derudover er det ikke sikkert, jeg kommer næsten dagligt, mere når det falder mig ind, når behovet for at skrive lidt om naturen er der.

Det var det, som hovedsageligt var meningen fra starten, efterhånden kom der for mange minder, personlige tanker med, det blev for meget, og måtte stoppe op og overveje, hvad jeg egentlig ville.

FORÅR 2007
Powered By Blogger