søndag den 13. januar 2008

LIDT AF HVERT

Her er et af mine utallige billeder af søen, som jeg godt kan lide at tage fra forskellige vinkler, der er ligesom gået sport i at finde nye vinkler, der bliver til tider taget mange, når jeg vandrer rundt, da de billeder, som virker alt for kiksede, kan slettes, når jeg kommer hjem.

Dagen i dag er gået med lidt af hvert, har været ude på en af mine sædvanlige ture i området, kameraet blev dog hjemme, da det småregnede, så det fristede ikke så meget at skulle til at søge efter motiver.
Herinde var der rengøring af en reolsektion, hylderne bag lågerne begyndte at trænge til lidt hjælp, og det var ligesom, der skulle ske lidt. Til tider kan det være farligt at hive fingerne op af lommerne, har jeg erfaret, da jeg midt i projekt rengøring af hylder, kom til at gøre en forkert bevægelse, så der nu er en, som har fået en øm venstre skulder og ryg, ryggen er også i venstre side, så øh, muligvis skulle fingrene ikke have været fremme. Må så tage den lidt med ro, ved fra tidligere gange, det forsvinder igen, så hvorfor ikke også nu...

I aftes var jeg ved at brænde cd'er for graveren, de er nu klar til aflevering engang i ugen.
De sidste par dage har min menu stået på steg, fik pludselig lyst til det, og Puk gik i gang, nu. Resten bliver nu nok brugt til pålæg, hvis jeg kender mig selv ret, eller også biksemad i morgen.

DAGENS DONT

I går, da jeg var ude på travetur, var det denne vej, der blev gået på. En vej, jeg ikke går så overvældende tit af en eller anden grund. I går kan jeg faktisk godt sige, jeg var heldig med ruten, da jeg i det område så hele 2 hold rådyr, i første hold 3, næste hold 2. Nød - som tidligere gange - det pragtfulde syn, da dyrene kom der i fuld galop. Det er et syn, som brænder sig ind på nethinden længe efter.

FORÅR 2007
Powered By Blogger