torsdag den 24. januar 2008

DIVERSE

En af de sidste gange, jeg var ude på gåtur, havde jeg månen med som følgesvend på min færden. Den lyste der lige så stille på himlen - vendt mod matriklen, som jeg var ca 1 km væk fra, da dette billede blev taget. Det var nu ikke længe, jeg studerede den, jeg traskede eftertænksomt videre på min travetur "ud i det blå" for at få dagens motion. Hunden havde jeg for en gangs skyld lade løbe frit, da ejerne i dette skovområde siger, vi til tider må gå under disse betingelser, bare vi har styr på hunden. Så det var med god samvittighed, snoren for en gangs skyld var på mine skuldre.
Jeg traskede afsted med små afstikkere på min færden rundt i området. Her er en af afstikkerne, hvor jeg sjældent er inde, den hvide klat i billedet er en båd, som tilhører en af sommerhusejerne i området, den ligger lidt umotiveret der midt i det hele, når sommerhuset ikke er afbilledet.
Ud over de sædvanlige gåture, har jeg været uden for matriklen pr bil, der skulle lidt indkøb til, var løbet tør for småting i husholdningen, og andre småting var på mit program. Det var ikke helt tilfældigt, jeg havde købt ind efter, jeg vidste, jeg skulle ud, ikke lige det sjoveste, men nu overstået.
Herhjemme er der blevet gjort lidt rent, ryddet op i papir, stået ude ved "savværket" i udhuset, hvor nogle pinde røg gennem rundsaven. Vejret har været meget mildt, ukrudtet begynder at piple op rundt omkring, har været rundt med en spand for at få det værste rykket op med rode, nu kan det i det mindste ikke gøre skade. Ud over vintergækker, er påskeliljeløgene begyndt at titte frem, de står ca 5 cm over jordens overflade pt her i slutningen af januar. Det virker lidt atypisk, men egentlig ikke noget at sige til det, da vi til nu det meste af tiden har haft meget mildt vejr.
For godt en time siden, var der optræk til torden, der kom nogle få brag i det fjerne, samt lynene var her også. Skræk plejer ikke være det, jeg lider mest af, når det tordner, det virker bare mere uhyggeligt, når det er mørkt. Jeg fik for en sikkerheds skyld fundet en lygte, hvis nu strømmen slog fra, og jeg lige skulle op på loftet for at få det slået til igen. Nu blæser det så det kan høres, heller ikke noget, der generer særlig meget endnu, sidder lunt og godt indendøre med træ nok inde ved fyret, fyrfadslys er tændt rundt omkring, tv kører i baggrunden, om godt en halv time har jeg tænkt, jeg vil se programmet Hvem vil være millionær på tv2. Ha det godt derude.

FORÅR 2007
Powered By Blogger