søndag den 9. marts 2008

VIDDER

Da jeg en dag - vanen tro - havde kameraet med som extra øje i lommen, var det hovedsageligt vidderne, jeg havde på programmet, hvilket det bærer præg af nu, som evt læsere ikke kan undgå at se.Den høje mast ca i midten af billedet her, er det fjernsynstårn, jeg i tidligere meldinger har omtalt, her en smule tættere på, da jeg var taget lidt væk fra lokalområdet for at se lidt andet end det, som er tættere på.
Jeg trængte til lidt andet end mine sædvanlige vidder, og det område, jeg her fandt, er ikke langt fra egen matrikel, når det kommer til stykket, kom i området som barn og helt ung, som voksen er det ikke så ofte, jeg kommer her, og jeg længtes pludselig efter at gense det, og der var ikke langt fra tanke til handling.Det var afsted, NU.
Også selv om klokken var blevet hen sidst på eftermiddagen, og der var blevet gået tidligere på dagen. Nød denne tur i andre - og alligevel velkendte - omgivelser. Det var en saltvandsindsprøjtning at traske rundt i dette bakkede område, som på enkelte punkter minder om vidderne omkring mig selv, og alligevel er forskellige, her hvor jeg gik, er der lidt flere bakker og dale i åbent område end her, hvor der er mere fladt, og det er kun ca 5-6 km fra min egen matrikel. Så øh, jeg behøver ikke tage langt hen for at se anderledes landskab. Heldige mig, når jeg selv skal sige det...

KIRKEN

Jeg kom lige i tanke om, jeg havde nogle billeder tilbage fra sidst, jeg uploadede fra kirken omkring d 4/3. Her ved siden af ses de, fra sidste melding, omtalte alterstager, som det er vores job at rengøre, når det er nødvendigt.
Da jeg havde gang i kameraet, havde jeg projekt døbefond for, sådan her ser den ud i dagligdagen, da vi ikke må lade kande og fad være fremme, grundet kirken er åben for offentligheden mellem ringningerne.
Og her ses så, hvordan det ser ud, når vi har noget i kirken. Husker, den første gang, jeg så det hul, det var en lidt underlig fornemmelse, da det ikke lige var det, jeg havde skænket mange tanker. Ved denne døbefond blev jeg i tidernes morgen "holdt ind over", husker af gode grunde ikke, den første gang, jeg var inde i kirken, da det var den dag, jeg blev døbt. Kirken, som jeg sammenlagt har været i utrolig mange timer, dels som kirkegænger, dels under arbejdsmæssige forhold.

FORÅR 2007
Powered By Blogger