lørdag den 12. april 2008

VIKAR

Lidt af dagens pligter har været vikariat ved kirken, graveren har en af sine få friweekender ud over ferie, så Puk måtte op til morgen for at være inde ved kirken til kl 7. Billedet her blev taget lige inden jeg gik ind i kirken til morgen, da jeg vanen tro var der nogle få minutter før ringningen.
Denne mindesten eller hvad jeg nu skal kalde den står i våbenhuset, kan ikke huske andet end den har været der. Den er sat som minde for folk, som skænkede noget jord til kirkegården, så der blev plads til at udvide.
Efter aftensringningen var jeg ovre på sportspladsen med pelsdyret, hvor lidt af motionen foregik, i det fjerne ses det nedlagte savværk. Jeg havde vanen tro en bold i lommen, som pelsdyret syntes var sjovt at drøne rundt efter. I morgen må jeg på den igen, bliver dog fri for ringning kl 7 og 17, da der ikke bliver ringet på disse tidspunkter når der er helligdag. Der er tjeneste i morgen formiddag, hvor det sorte tøj må findes frem.

MØRKET

Det er ligesom, der sker en del modgang i en gren af familien, for få uger siden blev en indlagt, blev enke under indlæggelsen og udskrevet til begravelsen. På begravelsesdagen blev søster til enke indlagt, nu er hun (altså søster til enken) også lige død. Jeg stopper ligesom op, hvor megen modgang kan en familie holde til sådan lige oveni hinanden. Tænker meget på familien, ord er ligesom fattige i en sådan sammenhæng, det er svært at finde noget, som dækker. Så jeg fatter mig ligesom i korthed og siger her til sidst, jeg tænker meget på familien, som er så hårdt ramt i tiden af modgang...

FORÅR 2007
Powered By Blogger