torsdag den 14. februar 2008

INGENTING

Som mange andre bloggere stopper jeg til tider også op og funderer over, om jeg vil fortsætte. En af perioderne er nu. En af gangene, jeg havde den oppe at vende, besluttede jeg mig til at fortsætte med nogle små ændringer.

I starten skrev jeg til tider om følgeskab på mine næsten daglige vandringer i omegnen, samt lidt om, når jeg havde gæster og var i byen. Det gik jeg ligesom lidt væk fra, dels var der nogen, som bad sig fritaget for at komme med, selv om det var indirekte, de var med, dels er det også et eller andet sted ligegyldigt, hvornår der er social omgang, et kedeligt emne, som ikke kan interessere ret mange alligevel, når det kommer til stykket. Derfor skriver jeg aldrig mere direkte om min sociale adfærd i dagligdagen.

Flere større beslutninger er truffet i løbet af efteråret til nu, som ikke har noget med bloggen at gøre, men i privatlivet. Beslutninger, som til tider har krævet underskrift, hvor jeg var sikker, da den blev sat, der fik jeg hjælp i overvejelserne af folk i dagligdagen, der havde tjek på disse ting.

Pt kan jeg ikke sige, om jeg fortsætter med at skrive, mens jeg tænker videre, om jeg kommer med meldinger fra dagligdagen, som ikke altid lige er sket den dag, jeg skriver om det og vser billederne,det vil tiden vise, det finder evt læsere ud af hen af vejen. Pt er det sandsynligt, jeg bruger nogen af de billeder, jeg har liggende på pc. Det var alt for nu....

FORÅR 2007
Powered By Blogger