lørdag den 8. marts 2008

TOMMELFINGRE

For nogle dage siden havde undertegnede for mange tommelfingre. Askskuffen i fyret skulle som mange gange tidligere tømmes, da den var ved at være fuld.

Fik åbnet nederste låge på fyret og hevet skuffen ud, da lågen skulle lukkes igen, opstod problemet, møtrikken, som sidder for neden, kom i tanke om, den ville ud og luftes en tur, så den "hoppede ud". Ok, Puk måtte til at have møtrikken hevet på plads, men det var vi ligesom flere om at bestemme. Møtrikken havde absolut ingen lyst til at komme på plads ved min hjælp.

Jeg gik og prøvede flere gange i løbet af dagen, om jeg ikke kunne få den på plads, men det var en af de dage, hvor jeg havde 20 tommelfingre, jeg kunne ikke se logikken i at få møtrikken på plads. Heldigvis, der er flere i omgangskredsen, som er fingernemme, så der var flere at vælge imellem, der var gevinst i første forsøg mht at få en til at komme og hjælpe med at få den på plads.

Han, som er meget fingersnild, tog lige konen med, så der var lidt extra underholdning undervejs, der gik lidt tid, inden den kom på plads, jeg ville lige ha' lukket lågen, men kunne ikke og udbrød forbløffet: "Hvorfor kan jeg ikke lukke lågen, når begge møtrikker sidder rigtigt...?" Ham lidt disorienteret hen og se igen, han rodede lidt med det, og fik efter lidt tid skidtet til at fungere. Han fik et par klap på skulderen fordi det lykkedes for ham, konen stod med smil og udbrød, jeg skulle lade hendes mand gå, han svarede, ligeledes med smil, om hun ikke kunne gå ud imens...

Siden har der ikke været noget galt med det fyr, og jeg kan kun sige heldigvis, det ikke er dagligt, der hopper møtrikker ud, da jeg lige på det felt der er udstyret med alt for mange tommelfingre...

FORÅR 2007
Powered By Blogger