lørdag den 1. december 2007

OPRYDNING



Det har ikke lige været en dag, som har indbudt til udendørs aktiviteter. Vejret har som sådan været mildt årstiden taget i betragtning, men det har været en småregne dag det meste af tiden med blæst. I stedet for at være ude, kom jeg i gang fra morgenstunden med lidt mere oprydning i mine gemmer, der var lidt mere gevinst. Det kunne ikke blive ved med at være mere under mit bryggersbord på gulvet, så jeg besluttede at drage af sted med det, jeg havde frasorteret. Der var ikke langt fra tanke til handling, kasserne kom ud i bilens bagagerum. Godt det samme, da bunden til min forbløffelse blev dækket af mine kasser, hvis jeg havde stoppet meget mere ind, kunne jeg evt. få et problem med at se ud af vinduerne, hvilket vist ikke lige er så smart.
Bare turen frem og tilbage er køn, så den nød jeg på trods af, der var overskyet. Billeder fra turen kommer i et senere indslag.
Da jeg alligevel var i forretningen, skulle jeg lige have en runde for at se, om der nu var noget spændende, til min blandede glæde (blandet fordi jeg har nok når det kommer til stykket) havde forretningen en megastor kasse, som indeholdt bøger. På kassen var der et skilt, som fortalte, vi kunne fylde posen for 25 kr. Hvem skulle lige hen og rode?? Puk! Hvem fik en proppet pose??Også Puk! Det meste af den store poses indhold ses på billedet. Vælger dog at se sådan på det, jeg kom hjem med mindre end jeg drog af sted med, når det kommer til stykket, så turen var ikke helt spildt.

FORÅR 2007
Powered By Blogger