søndag den 18. november 2007

FORSKELLIGT




Dagen er gået med lidt af hvert. En regulær blanding af arbejde og fritid. Weekenderne er lidt korte, hvilket jeg godt kan nikke genkendende til her i denne periode, hvor jeg har fuldtidsarbejde, eller noget, som ligner. Batterierne blev ladet op med bl. a. lidt læsning.
Håndarbejdet, som jeg ellers har beskæftiget mig med siden, jeg var helt ung, ligger faktisk helt stille, hvilket det har gjort i flere måneder efterhånden. En ting, jeg ville have forsvoret for få år siden, hvor jeg ikke troede, jeg kunne leve uden, men det viser sig faktisk at gå fint på nuværende tidspunkt, hvornår, jeg evt kommer i gang igen, må tiden ligesom vise, det er bare ikke nu.
Vanen tro, har jeg også været ude på en af mine vandringer i lokalområdet. En af de mindre sjove dage. Der var tåget det meste af formiddagen, ved middagstid blev det "kun" diset, og var af sted midt eftermiddag, selv om det fristede mere at sætte sig i et hjørne af stuen og læse. Nød det dog alligevel, da jeg endelig fik mig bugseret af sted på min tur, da jeg ofte ser noget nyt på min rute, det kan være et underligt træ med sjov facon, et lille mini juletræ eller hvad det nu kan være.
Der skulle også lige ske lidt praktisk, soveværelset begyndte at trænge til en lidt bedre omgang, der var en, som så efter at komme i omdrejninger, nu er det til at holde ud igen. Jeg er nok ikke den eneste, som i perioder kører på lavt blus - især i de rum, hvor der ikke kommer nogen ind, når der kommer gæster.
Har lige siddet og hygget mig med et glas gløgg, der skulle ligesom lidt søndagshygge til, lidt anderledes, fordi det nu er weekend. Ha det godt derude.



FORÅR 2007
Powered By Blogger