tirsdag den 23. oktober 2007

RUTINER



Stilhed igen. Plejehund afhentet sidst på aftenen søndag.

Mandag var jeg hurtigt tilbage i mine normale rutiner igen, der blev bl. a. gået et par ture i omegnen, dette billede er dog taget for nogen tid siden, har ingen kamera, så indtil videre må evt. læsere klare sig med mit lager og evt. gengangere.


Væk fra adressen en tid, der var nogen småting, som skulle ordnes, og jeg måtte af sted. Hunden var med, da jeg ville slå 2 fluer med ét smæk. Gå med hende i et andet område til en forandring, hvilket vist var spændende. Næsen blev i hvert fald brugt flittigt, jeg tror, det ca kvarter, jeg gik der, er næsten det samme som det dobbelte i kendt område.

CATMANDEN


Smådrillerier fra morgenstunden. Catmanden er pt ikke lige til sinds at samarbejde med os. Den er død som en sild, hvilket har vist sig at være batteriet. Vi har haft den i oplader hele dagen, og den er stadig ikke meget for at hjælpe til, mon den holder forsinket efterårsferie...
Ok, vi klarede os uden den i dag, men har ligesom set i øjnene, vi må "Ud af huset" i morgen og have fat i et nyt batteri, så får vi prøvet det med. Vi kan ligesom gøre hverken fra eller til, så vi tager det som en oplevelse i dagligdagen.

FORÅR 2007
Powered By Blogger