søndag den 2. marts 2008

SNIK-SNAK

På gåturen nede i skoven fik jeg det for varmt, der var af gode grunde lunere vejr end de sidste dage med storm over lille Danmark. Pandebåndet havde jeg dog ikke på, vanterne måtte en tur i lommen igen.
Andre havde også fundet ud i skoven, bla en familie med klapvogn. Der hvor der var helt læ og med sol, føltes det som om, vi var længere henne på året end vi er, igen virkede det typisk om forår. Billedet fortæller vist lidt om det.
Der var ikke så mange afknækkede grene som ventet på den strækning, jeg gik, muligvis, der er sket mere andre steder, hvilket tiden vil vise, når jeg kommer lidt mere rundt.

NATUR

Foråret er kommet til Sydhimmerland. Nede ved søen fik jeg øje på dette træ, som stod med udsprungne blade, selv om det ikke er let at se her, men bladene er der. For første gang i flere dage turde jeg bevæge mig ned i skoven for at se mig lidt omkring, rart at se lidt andet end asfalt, rabatter mm igen, selv om vidderne her omkring også er afvekslene. Der er ligesom lidt flere ruter at vælge imellem nede i skoven end ude i det åbne terræn, så jeg nød igen at høre bladenes raslen mm.

FORÅR 2007
Powered By Blogger