søndag den 20. april 2008

BLANDET

Igen-igen har vi været rundt nede i skoven på den daglige vandring, det er efterhånden blevet en helt livsstil, vi så godt som dagligt skal afsted, ved næsten ikke, hvad der skal holde os hjemme fra motionsturen.
Den lille rygsæk var pakket med væske og placeret på ryggen som igår. Inden vi kom til stedet, hvor der skulle gøres holdt, kom vi over denne bæk, hvor der var en tørstig hund, tørsten blev slukket, inden vi traskede videre, og mens der for hundens vedkommende blev drukket, stod jeg og nød solen på min krop, vandets rislen fra bækken, anemonerne i skovbunden, engen lidt derfra.
Vi kom til stedet, hvor jeg ville gøre holdt, hunden blev bundet til et træ, der blev hældt vand op i skål til pelsdyret til fri afbenyttelse, jeg selv tog min blå HH vest af og brugte den til hovedpude, jeg ville ligge lige så stille og mærke skovbunden under mig og lade mig varme af solen.
Lå lige så stille og faldt i et med naturen, hunden faldt til ro ved min side, jeg lå en tid og smådøsede, mens jeg lå og lyttede. Hørte kun skovens lyde, til tider raslen i skovbunden, enkelte myrer forvildede sig hen på mig.
Fuglene kvidrede lystigt, til tider hørte jeg kragens karakteristiske røst, mens jeg lå der ganske stille, de forskellige lugte af natur trængte ind gennem mine næsebor, og der var en dejlig, fredfyldt ro i mig, da jeg efter en tid rejste mig og luntede videre sammen med min hund...

KNOPPER

Igår var en af de dage, hvor det var let at få tøjet tørt udendørs, så det kom ud på snoren, hvor den milde vestenvind og solen i fællesskab gav mig velduftende tøj. Den ene ende af snoren er bundet fast til et kastanietræ, som står med store knopper, hvilket jeg var ved at falde i staver over, det var ligesom energien strømmede over i mig ved dette syn.
Lidt fra træet på bunden fik jeg øje på dette syn af en klynge smørblomster, og hvis ikke, jeg vidste det før, er jeg klar over nu, at foråret har meldt sin ankomst i lille Danmark, hvilket heller ikke gør noget, jeg har foråret som favorit årstid, hvor alt udenfor summer af energi, nyt liv, naturen vågner op påny efter den mørke tid...

FORÅR 2007
Powered By Blogger