mandag den 3. marts 2008

KIRKEN

Et lille indslag fra arbejdspladsen til en forandring for mine evige naturbilleder. Kirken, som tog stor forandring under restaureringen tilbage i 2005.Bænkene, som før var grønne, mørke, som på prædikestolen, nu farven, som ses her.
Prædikestolen, som jeg til tider er oppe på under rengøring af kirken indvendig. Rengøringen, som hører ind under graveren. Vi passer selv forløbet, ingen blander sig, bare vi holder den i orden, sørger for alterbuketter mv. Døbefond, kande og stager til alterlys skal med mellemrum pudses, det holder vi også selv styr på og ser os til rette med.

BLANDET

Dagen har budt på lidt af hvert vejrmæssigt, der har været opholdsvejr med svag sol, regn en stor del af tiden og en overgang iblandet slud. En kort overgang var landskabet udenfor vinduerne hvidt, hvilket ses her, det mindede om en vinterdag, når man kikkede ud, sneen forsvandt dog hurtigt igen, og nu er der temmelig sjappet udendørs.

Var alligevel på en af de sædvanlige gåture i omegnen, iført bla støvler og regnjakke, i skoven var der meget mildt, hunden syntes, det var sjovt med de pytter rundt på skovvejene, så hun var dyngvåd, da vi returnerede og måtte opholde sig en tid i bryggerset, inden jeg ville have hende længere ind.

FORÅR 2007
Powered By Blogger