mandag den 31. december 2007

GODT NYTÅR


Nu, hvor året nærmer sig sin afslutning med raske skridt, skal der lige et par ord skrives ind, hvor jeg lige vil sige GODT NYTÅR til de læsere, som trofast kommer forbi, ved ikke, om de kommer forbi inden nytårsskiftet, men nu er hilsenen til dem i hvert fald kommet.
2007 var året, hvor jeg kom på nettet - og oprettede egen blog. Jeg blev grebet af at følge andre på sidelinjen og ville forsøge selv, om det var noget. Jeg har ikke fortrudt det, da jeg sammenligner det med nutidens pennevenner, hvor det nu kommer hurtigt respons, hvis nogen har noget at sige, en spændende verden, der er kommet frem der. En verden, jeg følger ind i det nye år, da jeg ikke længere kan holde mig derfra med de muligheder, det indebærer.
Langt fra alt kommer frem på bloggen, hovedsageligt dagligdagen er der, andre er mere åbne end jeg, men vi er jo forskellige, der er fra min side blevet lukket af med det mest personlige, hvilket jeg også vil gøre, hvis det var skrivning pr postvæsenet, jeg er ikke den, som "bare" fortæller en hel masse, om det evt på et tidspunkt ændrer sig, kan jeg ikke sige noget om, tiden viser det... Det var alt for nu, endnu engang GODT NYTÅR DERUDE!!!

FORÅR 2007
Powered By Blogger