onsdag den 30. januar 2008

FORNYELSE

Det her billede af et stk hæk er et af de sidste, der bliver taget af lige denne, da der skal fornyelse til, den er ved at have udtjent sin værnepligt, færdig, der er for mange udgåede træer imellem, hækken som jeg har haft med i et tidligere oplæg.Hækken, som er i skel mellem en nabo og undertegnede.Hækken, som de 2 tidligere naboer (far og daværende nabo) i fællesskab fik skiftet ud.
Her ses resultatet, hvor den er ved at blive nedlagt, efter aftale, det er min nuværende nabo, som har gang i motorsaven på stykket, her er han dog hjemme ved sig selv. Mens jeg luntede rundt på stykket med kamera i hånden og hunden ved siden, så jeg pludselig for mig, far og daværende nabo sidde side om side i nærheden af hækken, travlt snakkende, ikke lige store i omfang. Kontrast på deres bygning, de næsten lige høje mænd, den ene med overvægt, den anden spinkel uden mere end det, der skulle være der. Faktisk et sjovt syn, når man så dem på afstand. Hvis vi (mor og undertegnede) førhen efterlyste far omkring spisetiderne og far var for sent på den, og vi vidste han var i marken her, havde vi en lumsk mistanke om, hvad der var gang i på skellet. Så var der en stor chance for, de 2 naboer sad og snakkede og havde glemt alt om tid og sted.
Nu er begge mænd begravede, på hver sin kirkegård, og det spor, de i fælllesskab satte, er nu ved at blive fornyet, tidens tand har sat sine spor på den. Hvor mange år mon der nu går, inden efterfølgerhækken bliver nødt til at skiftes grundet tidens tand. Det vil tiden vise, det er ikke sikkert, det bliver i min tid her på ejendommen.

FORÅR 2007
Powered By Blogger