lørdag den 5. januar 2008

BLANDET


Hvad aktiviteter angaar, er det baade noget og ingenting, som er sket de sidste dage. Hovedsageligt daglige goremaal. Kartoflerne, som jeg indtilfor faa dage siden, har haft i et udhus, er nu kommet indendore i et frostfrit rum, hvor de nu kan staa sikkert.
Som evt laeser har observeret, har Puk pt problemer med de sidste 3 bogstaver i alfabetet, derfor denne fremgangsmaade, indtil jeg finder ud af at faa det rettet.
Drillenissen er lidt paa spil i tiden, da jeg kortvarigt havde problemer med mailen, hvor jeg ikke kunne modtage mails, men kun afsende, det er nu ordnet, saa den nu fungerer igen, og nu dette her, hvad bliver det naeste mon... Jeg venter spaendt.

MERE REFERAT



|Og her kommer f[ billeder fra en gennemsnitstur de sidste dage, hvor lille Danmark har v;ret vinterkl;dt. Et helt andet landskab at komme ud i. Koldt, n[r jeg har g[et p[ markerne, s[ der er en her, som har fundet termodragten frem, som jeg fik hovedsageligt i forbindelse med grandd;kningen p[ arbejdspladsen. Nu kommer den igen til sin ret, hvilket er helt ok, da det ellers vil v;re en meget kort s;son, hvis jeg kun skal/m[ bruge den i den korte peride der om efter[ret. Hunden har v;ret extra k[d de sidste dage, is;r n[r hun har v;ret ude mens det har sneet, fnuggene skulle fanges, hvilket viste sig ikke at v;re bare lige. Et sjovt syn at se den halvstore, k[de hund dr'ne rundt som en anden lille hvalp, men s[ blev der da br;ndt noget krudt af, hvilket heller ikke gjorde noget, hun var mere tr;t, n[r det blev aften.

referat 31.12.2007





Det her er mest et referat fra Nytårsaftensdag, hvor jeg var ude at gå godt en time med min hund, på årets sidste dag, hvor vejret årstiden taget i betragtning var meget mildt med solskin, en dejlig dag, hvor vi ligesom gik rundt på må og få i området uden regulært mål, der skulle bare traves. Det eneste, der var sikkert, var, jeg lige skulle ned omkring krebsedammen for at få den i kamereaet, da jeg var sikker på, den ville ligge idyllisk. En evt læser kan selv danne sig et indtryk, da det er den, som er afbilledet ovenover. Min kåde hund fik sig til fulde rørt, der blev løbet nogle skridt på vores færden rundt i området, der skulle snuses og gøres ved.
I mit område har jæger sat fodertønder op, dem skulle vi lige hen forbi, det er tydeligt, rådyrene spiser af kornet. Hunden kunne tydeligt lugte dyr, så der blev lige snuset lidt grundigt, inden vi gik videre.
Det har været en hund, som har opført sig lidt anderledes mht skyts i det fjerne i år end tidligere år. Førhen var det en halvbange hund, når hun hørte brag, i år modsat, da skulle der gøes til den store guldmedalje, især når det var de store brag i tiden før og efter nytårsaften. Hun skulle helst ud, så Puk er lettet nu, hvor dagligdagen er indtrådt igen, og der er blevet mere ro over landet.

FORÅR 2007
Powered By Blogger