tirsdag den 26. februar 2008

AMARYLIS

Den anden dag, jeg var rundt med min vandkande, fik jeg øje på dette syn, som jeg ikke kunne stå for. Det skulle lige i kassen. Er i blomst på matriklen ca 1 gang om året i snit, hvilket Puk et eller andet sted er stolt af.
Synet her taler vist for sig selv, så jeg har ikke mere at sige lige nu...

ALTING OG INGENTING

Som så ofte før vendte jeg en morgen blikket ud af mit sydvendte stuevindue og faldt i staver over dette syn, hvor februarmorgenen viste sig fra sin kønneste side. Igen slog det mig - som ofte før her i begyndelsen af året - at det er lidt svært at forstå, vi har de regulære vintermåneder nu, da det her syn klart minder mig om en forårsdag. Dagen, dette billede er taget, var der næsten ingen vind, mange fuglefløjt. Vanter og pandebånd kunne blive i lommerne, der var ligesom ingen grobund for at bruge det.
På vandringen rundt i området senere på dagen kom jeg forbi her på en af færdselsårerne. Vejen, jeg gik på, bliver holdt i orden, og der kan man med lethed køre uden at få ødelagt sin bil. På billedet ses en af de stier, jeg så tit smutter indaf, når jeg trasker rundt i dette område. Det er først som voksen, jeg fandt ud af, der er en sti der, det er ikke let at se, når man passerer på skovvejen. En af de kønneste stier lige i det område, hvor udbuddet af træer er meget alsidig, længere inde kommer man til en slugt, hvor der virkelig er dybde, når man står på en bakketop og skuer ud over landskabet.

FORÅR 2007
Powered By Blogger