torsdag den 27. marts 2008

OMVEJ FORTSÆTTELSE

Der er nu tid til de sidste billeder fra min mindre omvej igår efter aftensringningen, stedet, som jeg er vild med grundet den alsidighed, der er i området.
I bygningen her kan man i sommerhalvåret i den ene ende købe bla røgede ål, i den anden (den venstre) is, sodavand kaffe mm. Byens - som jeg kender til - 3. sted, hvor man kan købe is, husker i hvert fald 2 steder mere førend det rykkede ned på havnen.
Ja, det her ligner lidt det forrige billede, men der var gang i zoom funktionen, hvilket kan give et noget andet perspektiv.
Mange af fiskerne, som er i området, husker jeg helt tilbage til barndommen, hvor flere af dem dog var helt unge mennesker, som bla var med familiemedlemmer dernede for at tage ud på fjorden med deres ruser mm. Kommer igen til at tænke på dengang i min tidligste barndom, hvor der var en, som sejlede i fast rutefart til Mariager og tilbage igen, Færgen blev den kaldt, og blev ført af en, som nu ligger på min arbejdsplads.

OMVEJ

Da jeg havde taget aftensringningen den anden dag, skulle der ligesom ske lidt andet, så undertegnede besluttede sig til, der skulle køres en lille omvej hjem for at se noget nyt frem for den sædvanlige rute ind til kirken.
Ved, jeg har taget billeder herfra før, som er uploaded, men det er ved at være nogle måneder siden, da det var en af juledagene, jeg tog de sidste billeder, og denne gang er der ligesom lidt andre vinkler på.
Jeg fik taget ialt 8 billeder derfra, sidste halvdel kommer i senere melding herfra. Området her bliver jeg aldrig træt af at bevæge mig rundt i, synes, der er så fredfyldt i denne lille oace, hvor man kan stå og se over til Mariager på sydsiden af Mariager Fjord.
Mens jeg traskede rundt i området med hund ved siden, som var i snor, kom der en ret ung kvinde gående stilfærdigt med 2 små sorte pudelhunde, som var mor og søn. Hun udstrålede en ro, som hun kom listende der, opslugt af egne tanker, brugte sine sanser, jeg kunne ikke få mig til at tage et idyllisk billede af hende med disse små, sorte uldtotter, da det virkede som om, det var ok, jeg traskede rundt med mit kamera, bare jeg undgik hende, hvilket blev respekteret. Vi faldt dog i snak der på havnen, hvor vi begge var søgt hen denne solbeskinnede martsdag, vi har set hinanden før, uden at have kendskab til bagland, og der bliver nu altid vekslet et par ord, fordi vi efterhånden kender hinanden af udseende....

FORÅR 2007
Powered By Blogger