mandag den 11. februar 2008

INGENTING SOM SÅDAN

Som så ofte før er jeg kommet forbi denne dam, som daværende nabosøn anlagde, da han var teenager. Altså sønnen som teenager, ikke naboen... Sidst, jeg kom forbi dammen, skulle det sorte pelsdyr vanen tro lige ud i dammen og skylles. Siden første færd har hun været en vandhund, hun har ikke kunnet tåle at se vand, hun skal absolut lige dyppes, for det meget eftertrykkeligt.

Hvis det er helt rigtigt, må jeg ikke lade hende gå frit her, men naboen siger, det er ok, hvis der er styr på hunden. Vi må i yderområder, hvor der ikke kommer så mange mennesker samt være sikre på, vi kan kalde dyret til os. Andre end mig har observeret meldingen, og har en yderst sjælden gang set en anden komme med løstgående pelsdyr i det her område. Vore hunde har det fint med hinanden, de minder om kåde hvalpe, når de møder hinanden.

Igår, da jeg var ude på en af mine utallige vandringer, så jeg igen rådyr på afstand, 2 stk. Et flot syn, når de kommer der i fuld firspring gennem skoven. Det skal virkelig gå stærkt, hvis man skal nå at have dem indfanget med kamera, endnu har jeg ikke været heldig. Heldigvis, jeg havde fået snor på hunden, da de passerede, lige der i den situation er det ikke helt sikkert, jeg kan få hold på hende.

FORÅR 2007
Powered By Blogger