lørdag den 17. november 2007

FORSKELLIGT


I løbet af dagen er der ikke sket noget specielt. De småting, jeg ikke når i løbet af ugen, blev foretaget, herunder rengøring og vasketøj.
Både for- og eftermiddag var jeg ude på vandring med hunden i området, en af de stille dage, hvor jeg ikke mødte en eneste på min vej, gik endda på de mest befærdede stier i eftermiddag. Nød i fulde drag at komme ud - og få gået en regulær tur frem for disse små ture i dagligdagen. Vejret var faktisk mildt på mine ture rundt i mit barndommens land. Det er let at se, træerne har været i fældning, de virker så nøgne mod himlen, en ting, jeg hvert år skal vænne mig til, er ikke lige så vild med det i begyndelsen, det virker så utrolig bart, tomt. Men efterhånden bliver det nødtunget accepteret, og jeg begynder at kunne se de stilrene linjer på de bare trækroner.


RUTINER



For første gang i nogen tid skulle jeg ikke ind til arbejdspladsen i dag. Har ellers skullet være derinde 12 dage i træk, de 3 dage dog kun 2 gange i løbet af dagen til ringningerne. Sidste weekend havde graveren en af sine friweekends, og jeg måtte tage over og passe tingene. Lørdag blev der tømt affaldskurve ved
aftensringningen, som var fulde af blade.



Søndag måtte jeg på den igen med tjeneste - og dåb. For 3. gang i træk i en af hans friweekender var der dåb, og det er lang, lang tid siden, han selv har prøvet det. Grundet dåben var der mange i kirke, uvante kirkegængere, som syntes det var vældig spændende, at "klokkeren" arbejder med tovet bagerst i kirken, hvilket man faktisk vænner sig til, man opbygger en form for usynlig mur, så man faktisk ikke observerer, der er folk, som vender sig om for at se, hvad der foregår. (Man kan svagt høre tovet på de bagerste bænke.) Til en forveksling kendte jeg nogle af dåbsgæsterne, bl. a. et hold forældre til en af mine gamle skolekammerater, som jokede med, da de så mig, om de endnu engang skulle have mig at bøvle med, når de viste sig i kirken. Sangeren var også vikar, da den faste havde lagt sig med halsbetændelse, og vi gjorde et godt bytte med vikaren, som havde en stemme ud over gennemsnittet. Hun har været der før, dog ikke så tit med mig som fungerende graver.



FORÅR 2007
Powered By Blogger