fredag den 8. februar 2008

HIMMEL

Endnu engang har jeg været ude på en af mine vandringer, som efterhånden er blevet en livsstil, da jeg næsten dagligt er ude at gå.
Der skal være meget dårligt vejr før jeg ikke dapper afsted med hunden som trofast følgesvend. I dag på vores vandring gik vi der, hvor jeg kunne lade hunden løbe frit, pludselig kom der et stk sort bokser i fuldt firspring lige hen mod min. Gensynsglæden var stor, da de 2 har mødt hinanden før, der skulle leges, og det var nu. Sjovt at se de 2 opføre sig som kåde hvalpe der på skovstien.
Da jeg kom ud på fri terræn igen kunne jeg ikke stå for himlens spil der bag træerne. Tog dog for en gangs skyld ingen billede, da jeg vidste, jeg havde et til at ligge i forvejen i mit album, som beskrev himlens spil her i dag. Et skue, jeg aldrig bliver træt af, himlen svinger, skifter hele tiden, hvilket jeg ikke kan undgå at observere, muligvis fordi jeg er blevet miljøskadet af at bo i mit barndomshjem med vidder.

TRÆSTUB

Denne træstub er jeg kommet forbi utallige gange på mine vandringer uden at tage nogen notits af den. Den har bare været en del af skråningen der på bakken. Da jeg i formiddag lige var ude på en kort tur for at få styr på mine tanker, kom jeg forbi den igen og så den der på afstand.
På afstand kunne jeg pludselig se, den mindede om en mand, jeg stoppede op og så en extra gang, det kunne da ikke passe?! Jeg stod eftertænksomt og så på den og blev enig med mig selv om, den altså lignede en mand, altså hovedet på ham, det nederste ligner skæg, prøvede at tage et billede og er nu spændt på, om det bare er mig, der har fået tossede ideer her på mine lidt ældre dage...

FORÅR 2007
Powered By Blogger