onsdag den 9. april 2008

GÅTUR FORTSAT

Nu de sidste billeder fra området ved fiskerlejet, jeg var ved på gårsdagens gåtur. Dette idyllisk beliggende hus helt ned til fjorden har altid fascineret mig - denne stråtækte,hvidkalkede velholdte beboelse, som jeg husker var helårs beboet i min barndom. Da den sidste ejer faldt bort, blev idylen solgt og nu brugt som fritids/feriebolig.
På hjemvejen gik vi først samme strækning som ud, og jeg fik pludselig øje på dette træ - med søen som baggrund, hvilket jeg ikke kunne stå for, det skulle med mig hjem.
På modsat side af vejen denne skråning, hvor der ofte går får i sommerhalvåret til at holde bevoksningen lidt i ave. Altid et hyggeligt syn at se disse fredeligt gående dyr vimse omkring.
Igen søen, hvor vi lige var henne, jeg ville helt ned til vandet, hvilket man kan komme på den anden side af sivene til venstre i billedet, hvor jeg havde badeplads en overgang, når jeg trængte til det som helt ung. Skulle gense stedet, da det var længe, længe siden, jeg har været der sidst, var dog ikke ude at bade igår.
Her blev jeg grebet af synet eng, sø, skov, marker og himmel, den kontrast fandt jeg storslået, selv om jeg ofte har set det syn. Vænner mig vist aldrig til det, altså - jeg kommer aldrig til at forbigå det, når jeg går forbi, ser jævnligt noget nyt i samme motiv.

GÅTUR

Igår fik vi en af de lidt længere gåture, nogle af billederne bliver uploaded nu, resten senere. Tankerne skulle afledes, hvilket de blev ved at gå en af de lidt længere ruter, vi sjældent går. Vi skulle hen omkring et lille fiskerleje. Her ses både Mariager Fjord og søen, fjorden tættest på.
Vi skulle se vand, og på et tidspunkt, hvor der ikke var et øje at se i miles omkreds, lod jeg hunden løbe frit en kort tid, så hun lige kunne komme ned til vandet og plaske lidt rundt. (Vi gik i et område, hvor hunde skal være i snor.)
Her den ene ende af fjorden, på den anden bred går der enten heste eller køer fredeligt rundt om sommeren, vi må godt gå der alligevel, selv om der er dyr på engen, som fører ud til en odde, som går et godt stykke ud i fjorden.
Her er vi kommet til fiskerlejet, hvor vi lige skulle ned, her var hunden dog i snor, da en anden kvinde var ude at trave - også med hund.
Her vendte jeg mig lige om - og fik dette syn i søgeren, inden vi skulle ud på broen. Pelsdyret var lige henne at soppe i vandkanten, inden vi traskede ud på broen, hvor vi havde hold på hinanden, da der var snor på...

FORÅR 2007
Powered By Blogger