tirsdag den 25. marts 2008

UDSIGT

Da Puk skulle ind til aftensringningen kl 16, var hun kommet afsted i god tid, da hun ikke helt kunne beregne tiden, jeg var der ca 7-8 min før, jeg skulle hive i snoren. Der var god tid til at stå i døråbningen indtil våbenhuset og se mig lidt omkring. Kameraet var med som min trofaste følgesvend, da det er med det meste af tiden, det kunne jo være, jeg lige kunne finde et eller andet spændende.
Stod der og så mig omkring, vejret var mildt, og jeg nød skuet udenfor diget, fandt zoomknappen på kameraet og gav mig til at søge efter motiver, jeg stod og smålegede lidt der, mens jeg skulle have tiden til at gå. (Hvornår mon jeg bliver voksen, lege når jeg faktisk er på arbejde og har arbejdstlf i lommen) Blev næsten helt overrasket, da jeg jævnligt har set i disse retninger - uden helt at se alligevel, synet er der bare, byen lige nedenfor, dog mest af den til venstre for mig med den retning, jeg stod og så i - med ryggen mod nord.

Øverste billede befinder byens eneste købmandsforretning sig på - ud af de mange, som var i barn- og ungdommen. Købmanden, som den eneste, der kunne overleve i dette landsbysamfund. Nu er der lige startet en frisør og et ejendomsmæglerfirma i tidligere pengeinstitut, som lukkede for forholdsvis kort tid siden. Byen virker stille, selv om der er banko i hallen en gang om ugen, og friskolen eksisterer nedenfor kirken.

Ok, jeg fik disse 2 billeder med derfra i denne ombæring fra arbejdspladsen, inden jeg skulle ind og ringe, videre efter ringningen for at jagte flere motiver, herom i senere melding, selv om jeg også var ude at gå med hund...

FRA OPLANDET

Her til morgen, hvor jeg havde været inde ved kirken som vikar med morgenringningen, kom jeg i tanke om, det er et område med en skov af vindmøller.
Nogle af møllerne kunne godt tåle at blive fotograferet, da området er der som modvægt til at live op på billederne. Der var ikke langt fra tanke til handling, jeg var på jagt i området, det ene flotte billede efter det andet tonede frem på min nethinde, hvor skulle jeg lige stoppe op på min vej.
Her stoppede jeg også op, da det blotte øje faldt pladask for dette syn her, med træer på begge sider af vejen, i det fjerne lidt af en landsby med kirken som skue, det syn kunne jeg ikke stå for der med solen til at forskønne stemningen, her er det ikke så godt som i virkeligheden, kameraet fangede ikke den stemning, jeg så med mine øjne.
Her også lidt af det åbne landskab i morgenstemning, det første jeg iøvrigt tog efter morgenringningen ved kirken. Det var de billeder, det blev til, inden jeg skulle videre i min færden, disse billeder fra mit opland taget fra vejen, som vist langt hen ad vejen taler for sig selv...

FORÅR 2007
Powered By Blogger