onsdag den 27. februar 2008

FORELSKET

Det kan vist ikke længere komme bag på de, som jævnligt følger mig, at jeg så godt som hver dag er ude at traske området tyndt i kortere eller længere tid, alt efter tid, vind og vejr. De sidste gange har det blæst noget, hvilket har bevirket, det har været lidt en blandet landhandel med, hvor jeg har gået rundt.
Nogen gange har det blæst for meget til, jeg har været vild med at gå i skoven, da jeg har været nervøs for grene, træer, der vælter. Der er heldigvis også vidder, hvor der er lavninger, som giver læ for vinden. Der er så godt som altid muligheder for at få sig rørt.
En af dagene, var jeg ude ved aftenstid på meget kort tur godt 17:30, kan jeg godt bruge det udtryk, jeg blev forelsket så det vil noget, hvilket ikke er første gang, når jeg er ude i naturen. Billederne her viser,hvad jeg blev forelsket i, kunne ikke stå for denne baggrund, da jeg lige skulle ud for at blive blæst igennem. Synet af skyerne, som drev afsted, kunne jeg ikke lade gå upåagtet hen, syntes det var et betagende syn, billederne er taget fra samme sted, har bare taget dem fra forskellige vinkler.

FORÅR 2007
Powered By Blogger