tirsdag den 16. oktober 2007

ALTING OG INGENTING



Jeg kan roligt sige, det har været en dag uden de store udsving. Daglige rutiner har præget min dag, har været ude at gå 2 gange med hunden. Det lyder muligvis af meget, men det var kortere ture begge gange. En af gangene især var kort, hvor jeg slet ikke var inde i skovarealet, men befandt mig ude i åbent tærren. Det er ved at være noget siden, jeg har haft kamera med på mine ture, indtil videre har jeg nok at vælge imellem, da det stort set er de samme strækninger, jeg går på - i de arealer, hvor der er nogenlunde åbent.


Her til aften fik jeg blandet det sidste æblesaft, jeg havde i huset. Det skulle i princippet ikke være noget problem, da der i høj grad er æbleår. Jeg har mange æbler i mine træer, kan fuldt ud få nok til hele vinteren og mere til. Om det bliver til noget, ved jeg ikke, men har tænkt lidt på at tage hen til det nærmeste mosteri med et læs og få most med tilbage. Har gjort det engang før for år tilbage og havde most til lang, lang tid bagefter.
Pt ligger hunden ude i bryggerset, tæt ved yderdøren. Favoritpladsen. Kunne også kalde rummet for fyrrummet, tørrerummet, da mit kombinerede olie-træfyr står derude, ligeledes bruger jeg rummet til tørring af tøj, dog mest i vinterhalvåret.
Pt er et hold fra omgangskredsen ude at rejse, så der er ligesom lidt mere stille, nyere bekendtskab, men det sagde ligesom bang, da vi så småt begyndte kontakten, så der er jævnligt kontakt, det er deres kløver, jeg tumler med.

dagen til nu




Til nu er der ikke sket så meget, da jeg var lidt langsom til at komme i gang. Foden, som fik en klods ned over sig ved kløveren i går, gjorde lidt ondt, når jeg trådte på den fra morgenstunden. Det er blevet bedre nu.
Der er i det mindste blevet kløvet en smule mere udenfor samt der var gang i motorsaven en kort overgang.
Noget tyder på, jeg vist har tænkt i forkerte baner, troede, det var en kusine, som legede drillenisse på min blog, men er nu blevet klogere. Jeg vil nu sige undskyld til både anonym og kusinen, som jeg begge har hørt fra via kommentarer. Håber, I begge tilgiver mit sidespor og er villige til at følge mig stadigvæk!!
Nu har jeg fået det varme mad, fik pludselig lyst til en omgang røget flæsk, som er 100 år og en søndag siden, jeg har fået sidst, så jeg gik i aktion, der skulle ske noget, kartofler af egen avl kom i kog, flæsk på panden og det var rart at få varmt mad. Der er også ryddet op i køkkenet. Her knap an vil jeg ud på en af mine utallige ture med min hund, derfor disse billeder i dette indslag, som er taget tidligere. (Altså billederne, ikke indslaget, hvis det kan misforstås.) Ha det godt derude til jeg kommer igen.

TÆNKEBOKS


Der er en anonym, som trofast er begyndt at følge mig på min blog. Jeg blev mere og mere sikker på, det er en kusine med denne lille hund på dette billede. Den stille humor, som kommer fra den anonyme, minder om en kusine.
Da den anonyme skulle væk i weekenden, blev jeg mere sikker på det var kusinen, da hun ofte tager ferie noget af efterårsferien. Hun og familien tager til tider på weekend, ferie i begges barndommens sommerland, Øster Hurup, hvor hun og familien har overtaget hendes forældres sommerhus.
Barndommens land, hvor jeg til tider selv var på ferie og dels har trasket området tyndt på mine gåben, dels motioneret i vandet, som ikke ligger langt fra familiens sommerhuse. Grundet den anonyme, som ikke er kusinen alligevel, har jeg pr husker været en tur i sommerlandet, sjovt at være tilbage i dette land med et sommerland, som ikke kunne eksistere ret længe.
Jeg tænker videre, da jeg har en idé om, jeg kender den anonyme, som under alle omstændigheder er MEGET velkommen, det er sjovt og hyggeligt med dine godmodige kommentarer, anonym. Anonym, har du nogensinde været på min adresse?

FORÅR 2007
Powered By Blogger