torsdag den 11. oktober 2007

"DEN ENES DØD DEN ANDENS BRØD..."


Da jeg stod op i morges, regnede jeg fuldt og fast med, jeg havde fri weekenden over, især fordi jeg holdt skansen kørende i sidste weekend. Men jeg er ligesom blevet klogere.
Jeg var rykket i husly herhjemme sidst på eftermiddagen grundet regnvejr. Mens jeg gik og funderede over, hvad jeg så skulle give mig til, ringede fastnet. Arbejdsgiveren var i røret, om jeg havde weekenden fuldt besat, ikke ligefrem mht med meget kontakt til andre. Jamen så var der ekstra timer til mig, da han var blevet sygemeldt pga betændelse i en skulder.
Derfor overskriften til dette indlæg, da det giver lidt flere penge i kassen. Det er ikke mange timer, det drejer sig om, men det giver alligevel lidt mere, da der af gode grunde bliver givet en højere timeløn, så jeg ved ikke, om jeg kan tillade mig at sige, det er et godt valgt tidspunkt, han skulle sygemeldes på...

ET RYK


Er endnu engang rykket indendøre. Lige efter, jeg havde sluttet her før, gik jeg ud på marken for at rydde op i det, jeg havde savet op i stykker i formiddag, det skulle ligesom på vognen, og det var nu. Mens jeg var i gang med oprydning på marken, ankom parret, som havde kløver til udlån, kløveren var spændt efter bilen, og den blev sat til mit stik i udhuset. Selv jeg kan bruge den uden de vilde ting, så det er med at komme i gang med de ca 3 m2, som ligger og venter i udhuset. Kan have kløveren i ca 2 uger, så der skal nok ske noget på de par uger. Fint, for der skal ligesom til at ske noget, der er på nuværende tidspunkt ikke nok til hele vinterens forbrug, hvilket der nemt skulle blive på den tid.

dagen til nu


Nu, hvor jeg lige trænger til et ophold, sætter jeg mig lige en stund ved tastaturet. Dagen er sådan set gået som planlagt, vasketøjet kommet op, saudierne sat og været ude med saven i mit udgåede nedlagte elm på marken.
Midt i mine gøremål ringede tlf, om jeg var hjemme her først på eftermiddagen, hvilket jeg er. Først på ugen fik jeg lovning på at låne en brændekløver, som skulle komme på lørdag, dem, som har den, vil gerne levere den i dag. Det er ok for mig, da jeg har fri resten af ugen og kan af den grund nå noget mere, så det må vist være god planlægning, timing Kan se, det bliver mest udendørs, jeg kommer til at opholde mig, da jeg også har nedlagt træ nok på marken endnu, så fri og fri. Jeg skal i hvert fald ikke køre nogen steder efter arbejde. God dag til evt læsere.

MORGENRUTINER


Endnu en hjemmedag venter forude, til nu er der ikke sket så meget. Jeg har været en kort tur ude med hunden på markerne omkring adressen. Pt er der gang i vaskemaskinen, der skulle skiftes på sengen og kunne se, der var nok til at starte maskinen.
Tilbage i barndommen - indtil jeg var ca 13, var der ikke en af de nutidige vaskemaskiner. Da var det halvautomatisk. Husker, der i bryggerset stod en gruekedel til kogevask. Ved siden af var den halvautomatiske vaskemaskine, som fyldte meget, en hvid, firkantet kasse, i omkreds ca som et køleskab og godt en meter høj. Det var ikke bare lige at vaske tøj, der skulle afsættes tid.
Da en af de nemme vaskemaskiner kom på adressen, var det den rene svier, kunne i begyndelsen bruge lidt tid til at stå og se på den, når den var i gang. Nu er det bare at fylde den og den ordner resten.
Regner med, jeg i løbet af dagen skal have plantet nogle flere staudier, som jeg fik den anden dag, det er ligesom ikke blevet til før. Her til morgen fik jeg også lagt noget tøj på plads, som jeg fik foræret den anden dag. Jeg er en af de heldige, som sjældent behøver at købe tøj, gennem lang, lang tid hovedsageligt strømper. Bedst, som jeg er inde i en sorteringsperiode, hvor jeg er ved at kassere, kommer der et nyt læs ind. En overgang var jeg alt andet end god til at rydde op, det er heldigvis blevet bedre, nu hviler det i sig selv, der bliver ikke mere fyldt op som førhen.

FORÅR 2007
Powered By Blogger