torsdag den 13. marts 2008

JUL LIGE TIL PÅSKE...

Jeg var tidligere på dagen oppe efter min kasse med påskepynt, jeg skulle se, hvad jeg evt vil have frem i år. Denne kasse var ikke fremme sidste år, så jeg kunne ikke rigtig huske, hvad der var i den. Kunne ikke helt skjule et smil, da jeg så, hvilken slags pose, jeg havde brugt til noget af pynten - denne julepose, som efterhånden har mange år på "bagen". Posen havde jeg helt glemt, da jeg åbnede kassen, men huskede pludselig, den lige skulle bruges til mit lidt anderledes system, hvor der var mere orden i kassen.
Posen var fundet blandt mine gemmer, logikken gik ud på julesangen "Nu er det jul igen" og den kom altså i brug. Husker, posen i tidernes morgen blev gemt, fordi jeg godt kunne lide motivet.

NATUR

Igen et par billeder, hvor jeg havde luft omkring mig, da der skulle motioneres. Når jeg se denne ejendom synes jeg, den ligger så idyllisk der i landskabet. Der er en storslået natur omkring pletten, som jeg er helt betaget af.
En anden form for skønhed end det, jeg har helt tæt på, men vil ikke bytte, græsset er ikke altid grønnere på den anden side. Her er lidt af det skue, man ser derfra, når man flytter sig en anelse. Græsmarken, som ses på begge billeder, og ikke er let at se på første billede, er ofte "besat" af heste, som fredfyldt trasker rundt og knap ænser folk, som vandrer rundt i området.

FORÅR 2007
Powered By Blogger