fredag den 4. april 2008

LANG DAG

En alsidig arbejdsuge nærmer sig med hastige skridt sin afslutning. Indimellem - i ugens løb - har der været plads til at stå kort med kameraet, de første billeder bliver uploaded nu, resten senere. Her vises hovedfærdselsåren, hvis man kan bruge det udtryk på en kirkegård. Det røde tag i højre side af billedet tilhører en af friskolens bygninger, den gule bygning længere nede i billedet var byens tidligere forsamlingshus.
Her lidt af udsigten fra området ved kirken, gang på gang slår det mig, vi kan se utrolig langt der på bakken, især når vi ser mod syd, hvor vi kan se over på sydsiden af Mariager Fjord, især når vejret er klart.
Og her lidt af byen, trukket ind via zoomknappen, et alsidigt billede viser sig uden for diget, alt efter hvor vi kigger hen.
Og her arbejdspladsen taget fra vest, på skolens sportsplads, hvor jeg kort var ovre i en pause. Sportspladsen, som jeg selv løb rundt på som barn i sommerhalvåret i gymnastiktimerne - og som helt ung, da jeg en overgang gik til håndbold efter skoletid med en af byens borgere som træner, træneren bor i byen den dag i dag.
Og her er hallen, som først kom til efter min skole- og ungdomstid i byen, bygningen, som jeg på sin vis ikke har så meget tilknytning til, det gør noget. Det er der, det ugentlige banko bli´r holdt, det årlige julemarked, ofte bliver der serveret kaffe efter begravelse-bisættelse, der bliver, byens størrelse taget i betragtning - holdt meget pt.

FORÅR 2007
Powered By Blogger