lørdag den 9. februar 2008

BØG

Atter har jeg været ude på en af mine utallige vandringer, som jeg ikke kan undvære. Idag uden extra øje i form af kamera, det skulle ligesom have lov til at holde lørdagsfri.
Jeg gik en af mine faste ruter og kom ned i nærheden af mit efterhånden berømte sommerhus. På afstand kunne jeg høre mere end 1 motorsav arbejde. Jeg var lidt nysgerrig, hvilket træ måtte lade livet, og hvem var i gang med savene? Da sommerhuset var indenfor synsfeltet, kunne jeg se, dette træ midt i billedet var blevet væltet, ejeren af sommerhuset havde trailer til at stå på matriklen, lidt længere nede sås en traktor. Ok, det var ikke forbudt at gå på vejen, så jeg skulle videre, lidt af vejen var næsten spærret af trætoppen, men det kunne med lidt zig-zag lade sig gøre at passere stedet. Ejeren og en navnebror havde gang i parteringen af bøgen, som var arten på træet.
De to motorsavsarbejdende mænd blev helt forskrækkede, da pelsdyret og jeg var næsten ud for dem, de havde været koncentrerede af deres arbejde, dels larmede savene. De stoppede en tid, ville have en pause, hvor der lige skulle pustes ud, da jeg gik videre, gik de i gang med at rydde vejen, hvorpå de var blevet færdige med at partere toppen...

FORÅR 2007
Powered By Blogger