mandag den 10. marts 2008

SJÆLDEN GÅET VEJ

Sidst, vi var ude at gå, gik vi igen mod øst og fandt en sti, vi ikke har fulgt gennem lang tid. I dette område, hvor billedet er taget, lavede undertegnede noget, som mindede om en hule, her i tidligere naboejers område, mens jeg var barn, ejeren sagde ikke noget, da det var affaldsgrene fra gran, som var brugt til formålet.
Hunden syntes vist også, det var spændende at komme på anden vej. Flere steder skulle der lige snuses - og i høj grad leges gravhund, det var vældig spændende, dels at bruge næsen, dels at bruge forpoterne, det er ikke sikkert, vi var kommet derfra endnu, hvis pelsdyret skulle bestemme, for det dér var i høj grad spændende...

VIDDER

Billederne her er en fortsættelse af serien fra igår, for da jeg var taget lidt væk fra matriklen for at se andre vidder en dag ved aftenstid, fik jeg taget en del billeder. Området, jeg traskede rundt i, er utrolig alsidig, og jeg skulle ikke gå ret langt, førend området blev et helt andet, og det var lidt svært at forstå, der skete så meget naturmæssigt i åbent område.
Små søer, damme er der mange af lige i dette område, også ud mod asfalten, og ofte, når jeg kun har kørt i området, har jeg lige stoppet op for at beundre dette skue. Her kan man blive afledt, hvis det er det, man trænger til, fordi der sker så meget omkring en, vist mest, hvis man har sansen for naturen, kan se skønheden, vi er jo forskellige, også på dette felt.

FORÅR 2007
Powered By Blogger