mandag den 29. oktober 2007

FORSKELLIGT

Dagligdag stadigvæk her hos mig, jeg skal bare lige køres ind efter vintertid. Et par dage med aktiviter er ved at være gået, igår fik jeg det sidste ved kløver igennem den, nu er der bare noget ude på marken, som må vente til weekenden med at blive kortet op og på vognen. Lidt af eftermiddagen gik med det, og der var lige et hold her med et minilæs, som skulle igennem den, da den var her på lånt tid.
Aftenen gik med at have en gæst, der tog tidligt hjem. Idag blev kløver hentet sidst på eftermiddagen, nu må den igang på hjemadressen, her er der ikke sket de vilde, gået tur med hunden, en gæst kom sidst på dagen, mens jeg var nede at tage aftensringningen. Hende og manden havde fået lov til at gå i skoven efter nogle bøgeskud der skulle sættes hjemme. Han tog hjem, og derefter gik vi lidt i gang indendøre. Det var som at have en blæksprutte i huset, stuen blev endevendt fra a-z, der skete noget i den tid, vi var i gang. Midt i det hele fik vi dog noget at spise.
Hun havde engang købt et tæppe til et gulv, som hun aldrig havde fået lagt på nogen steder, hvilket kom mig til gode, det blev placeret her, det liver vældig op i rummet, som får et helt andet indtryk, godt gået, TAK, hvis du finder ind på bloggen. Ok, da vi var færdige, ringede vi efter manden, der ankom, og vi fik lige en kop kaffe, inden de dampede hjem, og nu vil jeg sige godnat...

FORÅR 2007
Powered By Blogger