søndag den 30. december 2007

BLANDET




Den anden dag da der skulle motioneres, besluttede jeg mig til, det skulle foregå i forbindelse med, der blev handlet ind, som blev gjort lokalt, da jeg havde stærkt på fornemmeren, der ville være mange mennesker i staden, dels grundet julegavebytning, dels grundet udsalg.
Jeg fik handlet ind og tog en lille omvej hjem for at komme i skoven et andet sted end de sædvanlige steder. Kørte til et lille, idyllisk fiskerleje, her et af husene i byen.
Som sædvanlig var jeg grebet af synet af Mariager Fjord, også derfra, kunne få Mariager Domkirke i søgeren, men kunne ikke zoome nok ind til, den blev synlig nok i feltet, synd som sådan, da det er en speciel, men flot kirke derovre på bakken. Har erkendt, at hvis jeg vil ha' den tydeligt på bloggen, må jeg over på sydsiden for at få den i kassen.
Mens jeg tog mine billeder, vandrede tankerne lidt tilbage i tiden. Husker, at en af mine gamle klassekammerater en sommer passede isboden. Det, han fik med derfra i penge, kan jeg ikke huske, husker bedst, han konstaterende sagde, det var en lille timeløn, men fokuserede mere på social omgang med mennesker, naturen. Fik 10% pr solgt is.
Har været der utrolig mange gange i mit liv, dels kommet dertil på gåben langs fjorden - en tur på godt en time bare den ene vej. Også på cykel, kusiner blev "slæbt med" på gåben, når de var på ferie. En årrække for mange år siden sejlede en færge i fast rutefart derfra til Mariager og retur. En ferierende kusine skulle have oplevelsen et år, hun var der, husker, vi havde is med på turen over.
Da jeg var dernede den anden dag, var jeg ikke den eneste, som parkerede bilen og tog ud, 2 biler mere holdt der, jeg så nu ikke noget til nogen mennesker, der var mennesketomt på min færden i området, som burde kunne give en ro i sindet, hvis man trænger til ro og idyl. Et af de steder, jeg heller aldrig bliver træt af, selv om jeg har set det utrolig mange gange i mit liv.






FORÅR 2007
Powered By Blogger