onsdag den 21. november 2007

OMVEJ




Sidst, jeg var nede at handle, besluttede jeg mig til,der skulle ske lidt andet, var ligesom blevet lidt træt af det sædvanlige billede på min færden, gennem en tid har jeg, stort set, kun set ruten til og fra arbejde, nærmeste omegn på gåben og hurtig tur til staden efter alterbuketter og handle det mest nødvendige ind.
Det besluttede jeg at gøre noget ved, hund kom med som en del af bagagen, da jeg drog af sted. Før jeg handlede ind, tog jeg hen til Vestre Fjord, som det er "100 år og en søndag" siden, jeg har været ved sidst, det øverste billede er derfra. Hunden kom med mig ud, og vi vandrede lidt rundt der, en dejlig fornemmelse at se noget andet, hvilket en anden vist også syntes, snuden blev brugt flittigt.
Da vi havde gået der lidt, kom hund i bil, mig handlet ind og drog derefter en lille omvej, jeg ville til Bramslev Bakker, som ligger ca 6 km fra mig. Derfra de nederste billeder. Der var det også længe siden, jeg havde været, så det var en hel udflugt at være i det, som morfar altid sagde, mindede ham om mini Norge, der gik vi en tid, hunden frit, da der ikke var andre end os i området, så det var
længere tid, vi var væk den dag, en hel saltvandsindsprøjtning at se noget andet end det sædvanlige, batterierne blev ladet op, og jeg blev ligesom klar til dagligdagen igen.

FORÅR 2007
Powered By Blogger