lørdag den 12. januar 2008

DIVERSE

Sidst, jeg var i staden - dels for at handle ind, dels efter alterbuketter til kirken, var kameraet med som følgesvend. Billedet her er taget på min vej fra bilruden. Vejen, som jeg efterhånden kender ud og ind som min egen bukselomme og som jeg har kørt utallige gange i mit liv. Dels sammen med mine forældre, dels i bus, mens jeg gik i skole den vej på, dels på cykel og knallert. Mens jeg jævnligt cyklede og kørte på min røde Puk Maxi, var der ingen cykelsti på strækningen, husker, det ikke altid var lige sjovt, når de store lastbiler kom susende, ofte meget tæt.
Efter der var blevet handlet ind, traskede jeg ind i byens bymidte, hvor denne blomst står og pryder i al sin pragt næsten midt i det hele. Bymidten er forholdsvis ny, den blev først anlagt efter, jeg var blevet voksen, og husker processen dengang, den blev til. Holdningerne til, om en bymidte kunne eksistere, var delte, men det viste sig hurtigt, der ingen problemer var i den retning.
Da jeg kom ud med blomsterne til kirken under armen, fik jeg byens bibliotek i søgeren, den røde bygning bag bilen. Fik lånerkort derind til, mens jeg gik på handelsskolen, som dengang lå ca 5-10 min derfra på gåben. Fritimer samt ventetider på bussen blev jævnligt brugt derinde. Dengang var biblioteket næsten mit andet hjem, så meget blev det brugt. Jeg var et kendt ansigt derinde. Når jeg havde støvet lidt rundt, begyndte jeg ofte at læse i det lånte materiale i læsesalen. Andre gange sad jeg og læste lektier derinde, så var jeg fri for det, når jeg kom hjem, eller var i hvert fald kommet et stykke vej.
I området omkring biblioteket boede der for efterhånden mange år siden et hold familie. Der parkerede jeg min knallert med mellemrum et år, jeg gik på VUC, de boede nær Vestre Fjord, et kønt område i et stille villakvarter, som jeg elskede. Har ikke været i området gennem mange år, da det sidste familiemedlem faldt væk tilbage i efteråret 1985.

DIVERSE

Af aktiviteter er det både noget og ingenting, der er sket de sidste dage,vist mest det sidste, når det kommer til stykket. Har vist en af de mere stille perioder, hvilket jeg vist ikke er den eneste, som prøver med mellemrum.

Får dog holdt det værste skidt fra døren, vasket tøj mv. Pt en nat, hvor det er lettere sagt end gjort at få sovet, rejste mig op, da det virkede formålsløst at blive liggende i sengen, der skulle midlertidig ske noget andet.

I dagtimerne står jeg til tider ude ved saven i udhuset, der er ikke meget usavet tilbage. Fået de sidste æbler i mos, som nu står med atamon på glas, det er ikke boksen, jeg vil have dem i.

Har lige fået en ladning ugeblade til huse, som jeg med mellemrum fordriver tiden med, dog mest i aftentimerne, hvor der er mere ro over mig.

Sidst, der var kontakt med graveren, fik jeg nogle cd'er med hjem, som jeg har lovet at kopiere over til ham, han havde lånt dem på biblioteket.Der har jeg så lidt at hygge mig med i weekenden på et eller andet tidspunkt.

Nå, nu tror jeg, jeg vil forsøge, om det ikke kan lade sig gøre at falde i søvn, håber, det har hjulpet at være oppe en tid, så godnat derude.

FORÅR 2007
Powered By Blogger