fredag den 21. marts 2008

GÅTUR

Denne meldings billeder er fortsættelsen fra den 19.3, hvor jeg viste en skovvej og en kilde. Her er de tilsammen 6 ben kommet længere hen på deres færden af den lidt sjældnere benyttede vej af os. Her ses søen fra en lidt anden vinkel, end den, jeg for det meste plejer at fremvise. I det her område ses ofte svaner, som fredfyldte passer deres, men vi andre til tider stopper op og beundrer dem. Det var en af de dage, det ikke var let at få dem tydelige i kameraet, de kan ikke - med mit blotte øje ses her. De hvide pletter ses ude på søen med det blotte øje, meget idyllisk.
Og på dette og efterfølgende billede ses fjorden - og i det fjerne Mariager der på sydsiden af fjorden. Et dejligt skue den dag med den stille, rolige vandoverflade, som virkede meget rolig.
Længere henne af vejen, som jeg ikke nåede frem til i weekenden, er der et lille idyllisk fiskerleje, som jeg heller aldrig bli´r træt af at tage ned i.
På denne her tur i weekenden valgte jeg at stoppe lidt før, da der ligesom skulle være tid til, hunden kunne bruge lugtesansen, og jeg ville også undgå at komme ud på regulær grusvej med hende, da hun var temmelig våd efter turen i kilden, og jeg kunne lige se for mig, hun blev jordfarvet i stedet for sort, hvis vi fortsatte strækningen og tog en anden vej hjem...

FORÅR 2007
Powered By Blogger