lørdag den 3. november 2007

DIVERSE GØREMÅL



Dagen er gået med lidt af hvert.Sidst på formiddagen meldte en veninde af nyere bekendtskab sin ankomst som aftalt, vi skulle på gåtur i omegnen her, hvilket vi kom. Vi var på en runde som varede godt en time, af sted med hunden. Vi gik en rute, jeg ikke har gået utrolig længe, og som på sin vis er utrolig flot, et meget varieret område. Vi snakkede om løst og fast på vores vej, kom lige forbi en nabos hus hvor kvinden var udenfor, vi vekslede nogle ord med hende, inden vi gik videre. Nød turen mere, når jeg havde selskab på min færden. Her fik vi en kop kaffe, hvorefter hun havde energi til at tilbyde at give en hånd med rengøring, og igen havde hun blækspruttearmene fremme, hun er utrolig hurtig, effektiv. Tak for hjælpen, hvis du læser det her, du er guld værd.

Både før og efter, hun var her, var jeg en tur i laden, der skulle ske noget ved rundsaven, og der røg også nogle pinde igennem, det kan ses på stakken, som mangler, der skete lidt i dag. Nu er roen faldet over mig. Rykket indendøre med tændte stearinlys samt chokolade indenfor rækkevidde.
Onsdag aften, hvor jeg var på arbejde, var der koncert i kirken, jeg havde lovet at tage vagten med ringning på slaget. Vi havde et orkester udefra som var "En blandet landhandel." Orkestreret bestod af både danskere, en svensker og en mørk amerikaner. Orkestreret forstod at få folk med, det var tydeligt, det var folk, som var vant til at være ude blandt andre. De kom godt fra det og spillede godt 2½ time. Kirken var fuld, der var ekstra stole inde, og det var ikke lige verdens letteste job at komme hen til tovet, som er i kirkerummet. Til egen forbløffelse var det en af de bedre ringninger, også bedeslagene på trods af FULD kirke. Evnede at lukke folk ude, selv om de befandt sig i samme rum som mig, og der lige var nogen, som skulle vende sig om for at se, hvad der foregik der bagerst i lokalet.
God weekend til jer derude, som evt kommer forbi.

FORSKELLIGT

Der er lidt stille i tiden på bloggen. Der har været diverse gøremål at gå efter. Både dag og aftnerne har været besatte. Hovedsageligt arbejde. Begynder at savne en lidt længere gåtur, hvilket muligvis bliver i dag med selskab. Der skal sikkert også saves træ inde ved rundsaven, var ved at prøve den af i går, da jeg kom hjem, og den fungerer.
I går var skorstensfejeren her, han plejer at komme 2 gange om året for at rense skorsten, han fik mig fanget lige inden jeg dampede af på arbejde.
Er spændt på, om her nu bliver ro i weekenden, der har været lidt meget med aktiviteter udefra, men det vil tiden vise.

FORÅR 2007
Powered By Blogger