søndag den 21. oktober 2007

OM LIDT...



Jeg går ud fra, jeg i løbet af aftenen får afhentet hund, så dagligdagen bliver normal igen, her på den sidste dag i efterårsferien.

Selv om jeg har været herhjemme hele ferien og som sådan kan sige, jeg har ferie inden et af de større ryk kommer på arbejdspladsen, er det så som så med ferie, da der har været gang i træet. Næsten alle de store træer i læbæltet mod vest er væltet. Elmesygen har taget dem, og de måtte ned. Er nu kommet et godt stykke med dem, og der er ved at være lager til lang, lang tid. Det virker lidt bart, når man kommer kørende eller gående fra vest på vejen, der er blevet lidt lavt i læbæltet. Heldigvis, der alligevel er noget til at tage den værste vind, selvsåede træer er ved at være store nok til et godt stykke hen ad vejen at udfylde en funktion. Næste sommer tror jeg, det bliver et flottere syn, når man kommer kørende, da de udgåede træer er væk.

Har været ude med hunde, kortere ture, det har været skønnere at tage de små ture, da det ikke har været det letteste i verden at gå med dem i snor på én gang. Disse 2 hunde, som i udseende minder meget om hinanden, men i sind er som nat og dag. Til tider konflikter, som blev klaret. Pt ligger de i fred og fordragelighed ved mine fødder, der er ro. Gæsten en typisk vagthund, jægeren gav et helt hop, da han tidligere på dagen ankom for at komme i skoven. Han er vant til hunde, så han kom hurtigt i kontakt, gæsten er lige så kæle som min, når det kommer til stykket, så pludselig gned 2 halvstore hunde sig op af ham, indtil jeg efter kort tid kaldte dem til mig.

FORÅR 2007
Powered By Blogger